Luftmadrasser

På udkig efter en luftmadras? Hvorfor så ikke vælge en miljøvenlig enkelt eller dobbelt luftmadras. Spejder Sports luftmadrasser er af genbrugsplast. Kvaliteten og komforten er høj, og så holder de længere end en billig luftmadras.

 


7 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Asivik Ultralight 5.0 Regular, liggeunderlag
  Asivik Ultralight 5.0 Regular, liggeunderlag
  599,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Asivik Camp 10.0 Single, selvoppusteligt liggeunderlag
  Asivik Camp 10.0 Single, selvoppusteligt liggeunderlag
  1.399,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Asivik Airmat3 7.0 XL Primaloft liggeunderlag
  Asivik Airmat3 7.0 XL Primaloft liggeunderlag
  1.099,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Asivik Airmat 7.0 Primaloft, liggeunderlag
  Asivik Airmat 7.0 Primaloft, liggeunderlag
  999,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Asivik Camp 10.0 Double, selvoppusteligt liggeunderlag
  Asivik Camp 10.0 Double, selvoppusteligt liggeunderlag
  1.999,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Luftmadras Single 185x76 cm
  Luftmadras Single 185x76 cm
  149,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Luftmadras Double 191x137 cm
  Luftmadras Double 191x137 cm
  249,00 kr
  Indlæser lager...

7 varer

pr. side
Stigende orden

Sov godt på en dejlig luftmadras

Findes der noget bedre end at kunne lægge sig ind i sit telt på en stor luftmadras, træt og tilfreds efter en lang dag med musik og fest på årets store festivaler? Eller noget smartere end at lynhurtigt puste en dobbelt luftmadras op, når gæsterne gerne vil overnatte? En luftmadras er ikke ensbetydende med manglende komfort, så længe den er af god kvalitet og ordentlig pustet op. En billig luftmadras er sjældent super rar at sove på, og så går de ofte i stykker hurtigt.

Spejder Sports nøje udvalgte luftmadrasser er et komfortabelt alternativ til liggeunderlaget. De leverer et højt niveau af sovekomfort i forhold til prisen, og så fylder de ikke alverden. Selv den store dobbelt luftmadras kan foldes så tæt sammen, at den ikke fylde mere end 30 x 30 x 11 cm. Luftmadrassen fylder altså minimalt i skabet eller på loftet og er altid klar til at blive fundet frem, hvis en af dine gæster beslutter sig for at blive natten over.

På grund af den relativt høje vægt, er en luftmadras er især praktisk, hvis du skal sove samme sted flere nætter i træk, så skal du nemlig ikke puste den op, pakke den ned og transportere den hver dag. Luftmadrassen fylder jo minimalt i skabet eller på loftet og er altid klar til at blive fundet frem, hvis en af dine gæster beslutter sig for at blive natten over. Den står bare og venter på, at I er klar til natten.

Kvalitet, funktion og bæredygtighed er i højsædet hos Spejder Sport, og derfor finder du:

 • Bløde luftmadrasser med tårnhøj sovekomfort
 • Miljøvenlige luftmadrasser i 75% genbrugsplast
 • Luftmadrasser med forstærket konstruktion, der holder mere end én gang


Enkelt- eller dobbelt luftmadras?

Dilemma.I skal to personer på tur. I vil begge sove på luftmadras. Men skal i købe to enkelt luftmadrasser eller én dobbelt luftmadras? Hvordan får man den bedst mulige nattesøvn uden en hel masse besvær? Lær af vores fejl og læs med her inden, du køber en luftmadras.

Er der plads til luftmadrassen i teltet, shelteret, stuen?
Husk at kontrollere, at der er plads til en luftmadras eller luftmadrasser inden du køber dem. Vores enkelt luftmadras måler 185 x 76 x 22 cm oppustet, 29 x 29 x 5 sammenpakket og vejer 1850 gram.
Og vores dobbelt luftmadras måler 191 x 137 x 22 cm oppustet, 30 x 30 x 11 cm sammenpakket og vejer 2950 gram.

Har du brug for den ekstra soveplads?
Skal der sove en ved siden af dig eller fylder du meget, når du sover, så kan du overveje en dobbelt luftmadras. Hvis du ikke har behovet, så kan du være fri for at slæbe den tungere og større luftmadras, der også er længere om at blive klar.

Skal du bære luftmadrassen langt?
Sammenlignet med liggeunderlag vejer luftmadrasser meget. Hvis du selv skal bære din luftmadras og alt andet sovegrej, så skal du stærkt overveje, om en dobbelt luftmadras er besværet værd.

Vender din sovemakker sig meget i søvne?
Ved du allerede, at din ven, familiemedlem eller partner vender og drejer sig om natten? Så skal I have to enkelt luftmadrasser, såfremt der er plads nok. Med to luftmadrasser er du fri for at vågne og føle du bliver kastet 3 meter op i luften, hver gang din sovemakker skifter side.


Husk din luftmadras pumpe

Kommer luftmadrasser med pumpe? Nej det er langt de færreste luftmadrasser, der gør det. Luftmadrasser med indbygget pumpe gør sig godt betalt uden, at kvaliteten rigtig følger med, og så dur de bedst til indendørsbrug. Skal du ud i naturen, eller er du bare ikke klar til at vippe budgettet for en luftmadras? Så er du endt det rigtige sted.

Da en luftmadras, som navnet antyder, udelukkende er fyldt med luft, kommer du ikke langt uden en luftmadras pumpe. Vælg en luftpumpe med håndtag og stor pumpekapacitet, da det med en almindelig luftpumpe vil tage laaaang tid at få pumpet en stor luftmadras op. Kniber det med pladsen i rygsækken, kan du også medbringe en Mini Quicker Pumpe. Det er en lille luftmadras pumpe, der passer i selv små huller og så pumper dens ventil både, når man trykker den sammen, og når man trækker den ud.

Hvis uheldet er ude!
Det er ikke utænkeligt, at din luftmadras møder en lille skarp sten eller en glød fra bålet. Så husk nu lapper. Det er nemt, hvis bare du husker at tage dem med. Det redder ikke blot nattesøvnen, men forlænger også luftmadrassens levetid markant. Hos Spejder Sport arbejder vi kontinuerligt for, at vi bliver bedre til at bruge bedre, længere og bruge op inden, vi smider ud. Derfor har vi valgt luftmadrasser med en forstærket struktur og derfor sælger og opmuntrer vi til at lappe, hvis nu uheldet sker.


Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker