Oppustelige liggeunderlag

Vælg et oppustelig liggeunderlag til vandreturen, hvor hvert gram tæller. Det er også det rigtige underlag til dig, hvis du har brug for en høj liggekomfort og en god nats søvn. Oppustelige liggeunderlag skal selvfølgelig pustes op, hvilket kan gøres nemmere end du tror.

Se alle vores liggeunderlag eller læs den ultimative guide til liggeunderlag hvis du stadig er i tvivl.

8 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Asivik Ultralight 5.0 Regular, liggeunderlag
  Asivik Ultralight 5.0 Regular, liggeunderlag
  599,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Asivik Camp 10.0 Single, selvoppusteligt liggeunderlag
  Asivik Camp 10.0 Single, selvoppusteligt liggeunderlag
  1.399,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Asivik Airmat3 7.0 XL Primaloft liggeunderlag
  Asivik Airmat3 7.0 XL Primaloft liggeunderlag
  1.099,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Asivik Airmat 7.0 Primaloft, liggeunderlag
  Asivik Airmat 7.0 Primaloft, liggeunderlag
  999,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Asivik Camp 10.0 Double, selvoppusteligt liggeunderlag
  Asivik Camp 10.0 Double, selvoppusteligt liggeunderlag
  1.999,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Asivik Camp 5.0 XL, liggeunderlag
  Asivik Camp 5.0 XL, liggeunderlag
  749,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Asivik Nuna 5.0 Kids, liggeunderlag
  Asivik Nuna 5.0 Kids, liggeunderlag
  449,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Asivik lappegrej til underlag
  Asivik lappegrej til underlag
  49,00 kr
  Indlæser lager...

8 varer

pr. side
Stigende orden

Vælg et oppustelig liggeunderlag til turen

Et oppustelig liggeunderlag skal udelukkende fyldes med luft ved hjælp af munden eller en pumpe. Det skræmmer dig måske væk, men til gengæld har oppustelige liggeunderlag en meget let vægt og en hamrende god komfort. Så skal du på letvægtsvandring, hvor ethvert gram tæller eller sætter du din søvnkvalitet meget højt, så skal du have et oppustelig liggeunderlag.

Hos Spejder Sport finder du oppustelige liggeunderlag i form af vores populære Airmat 7.0 primaloft og Airmat 7.0 XL primaloft. Disse er udstyret med et tyndt lag Primaloft – et isoleringsmateriale på indersiden, der sikrer en høj isoleringsevne. Da underlaget ikke har en skumkerne, holdes vægten nede, og derfor har Airmat liggeunderlagene et godt forhold mellem isoleringsevne, vægt og fylde.

Se med her, hvis du er i tvivl om, hvilken type liggeunderlag, du skal have:


 

Gratis pumpe til dit oppustelige liggeunderlag

Har du købt et oppustelig underlag, bliver du glad for en pumpe, så du ikke skal puste det op med munden. Har I mere end ét oppustelig liggeunderlag med, kan man hurtigt miste pusten. Og så er det bare rart, at I hurtigt kan få lejren soveklar, så der kan findes brænde og hyggen kan begynde. Heldigvis følger vores smarte Asivik Pumpbag med gratis, når du køber en Airmat 7.0 Primaloft eller Airmat 7.0 XL Primaloft.

Asivik Pumpbag er en 20 liters drybag, der fungerer som pumpe til underlaget ved hjælp af det smarte ventilsystem på underlaget, der gør, at pumpen nemt og hurtigt kan klikkes på og af liggeunderlaget. Den vejer og fylder minimalt og kan tilmed virke som drybag til andet grej, når det har klaret ærterne. Alternativt kan du vælge at tilkøbe Asivik Super Pump, som også er kompatibel med Asiviks oppustelige liggeunderlag.

Se, hvordan du puster dit oppustelige liggeunderlag op, her:

 

Sådan opbevarer du et oppusteligt liggeunderlag

Oppustelige liggeunderlag som vores Asivik Airmats har en smule isoleringsmateriale på indersiden i form af Primaloft fyld. Dette har bedst af, at liggeunderlaget ikke ligger meget tæt sammenfoldet i længere tid, men underlaget tager ikke skade af at ligge opbevaret i lettere sammenfoldet tilstand. Sørg for at dit oppustelige liggeunderlag beskyttes fra skarpe genstande og ru overflader, så det ikke punkterer under opbevaring.

Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at du sørger for at al fugt er ude af dig oppustelige liggeunderlag, inden du ligger det til opbevaring. Fugt er nemlig liggeunderlagets fjende nummer ét, da det kan mørne materialerne på indersiden af underlaget. Har du pustet underlaget op med munden eller brugt det i fugtigt klima, er det vigtigt, at du presser den fugtige luft ud, når du kommer hjem, og fylder underlaget med tør luft ved hjælp af en luftpumpe, inden du lægger underlaget væk.

 

Husk dit lappegrej!

Risikoen for punktering er der altid – uanset om du ejer et selvoppusteligt eller oppusteligt liggeunderlag. Derfor er det en utrolig god idé at have et lappesæt med, hvis nu liggeunderlaget møder en lille skarp sten eller en glød fra bålet. Heldigvis er det langt nemmere at lappe, end du tror. Så længe du husker at tage lappegrejet med, selvfølgelig. Der følger selvfølgelig et gratis lappegrej med, når du køber et oppusteligt liggeunderlag som Asivik Airmats. Det har vi valgt, så liggeunderlaget får en så lang levetid som muligt og du en god tur.

Sådan lapper du dit oppustelige liggeunderlag:

 1. Find hullet ved at smøre sæbevand på dit liggeunderlag. Gør det grundigt en sektion ad gangen.
 2. Sørg for at overfladen er tør og tegn en lille rund ring om hullet, så du kan finde det igen. 
 3. Placer en lap fra Asivik Mat Repair Kit over hullet og lad det fæstne i 5 minutter.
 4. Pust dit oppustelige liggeunderlag op for natten og sov godt 
 5. Når du kommer hjem, kan du tage lappen af og lime den på med passende lim (GearAid Seam Grip). Så bliver det en permanent løsning, og dit liggeunderlag er så godt som nyt.

TIP: Brug et billigt liggeunderlag i skum, der kan beskytte dit oppustelige liggeunderlag, så minimerer du risikoen for punktering.

 

Køb oppustelig liggeunderlag hos Spejder Sport

Tøv ikke med at kontakte os hos Spejder Sport, hvis du er i tvivl om, hvilket oppustelig liggeunderlag, der er rigtig for dig. Besøg en af vores mange butikker, hvor vores dygtige medarbejdere er klar med rådgivning og vejledning. Hos os får du gratis fragt ved køb over 298,-. Har du valgt en forkert model, eller ønsker du at returnere, så har du hele 30 dages retur.

 

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker