spejdernes-weekend

 

To gange om året inviterer Spejder Sport alle spejdere i vores kundeklub til en særlig god dag i den lokale Spejder Sport butik. Vi kalder de to arrangementer for:

  • Spejdernes aften
  • Spejdernes dag

 

Spejdernes Weekend den 23.-26. april 2020

Selvom vi elsker vores spejderarrangementer med masser af besøgende i vores butikker, gør vi noget nyt denne gang.

For at undgå for mange mennesker på én gang i butikkerne holder vi i stedet Spejdernes Weekend, hvor vi forlænger rabatperioden fra torsdag den 23. april t.o.m. søndag den 26. april 2020 i stedet for blot en enkelt dag.

Alle butikker, der ikke ligger i storcentre, holder åbent torsdag-lørdag. Udvalgte butikker holder også åbent søndag. Se butikkernes åbningstider her

 

Ekstra rabat til alle spejdere, ledere og forældre

Til Spejdernes Weekend forhøjer vi spejderrabatten for spejderne i vores kundeklub fra 10% til 20% på alle varer, der ikke i forvejen er nedsat. Der er derfor en ekstra god grund til at kigge forbi din lokale Spejder Sport eller spejdersport.dk. Ikke medlem? Det er gratis at være med - tilmeld dig Spejder Sports kundeklub her

 

Særlige jubilæumstilbud

Udover en fordobling af spejderrabatten har vi denne gang også et helt særligt tilbud, hvor du sparer 30% på udvalgte DDS uniforme og jakker i anledning af Spejder Sports 75 års jubilæum. 

 

Spar 20% i webshoppen

Grundet Covid-19 situationen opfordrer vi alle, der ved, hvad de skal have, til at handle i vores webshop, hvor den forhøjede rabat naturligvis også er gældende. Her får du 20% spejderrabat hele døgnet torsdag-søndag ved at gøre følgende:

  1. Læg de ønskede varer i kurven.
  2. Indtast fordelskoden spejder og tryk "opdater"
  3. Rabatten bliver nu fratrukket automatisk.
  4. Vælg leveringsmetode.
  5. Udfyld navn og adresse.

*Bemærk at rabatten ikke gælder på allerede nedsatte varer!