Telte

En spejderlejr uden de klassiske orange Kit-Kat telte er et sjældent syn og i Spejder Sport fører vi naturligvis disse klassiske slidere. Dog har det orange bomuldstelt fået sig et par konkurrenter igennem tiden og i vores sortiment at spejdertelte finder du nu også bomuldstelte fra Nordisk, rummelige telte fra Tortuga og, selvfølgelig, den lækre lavvu fra Asivik.

4 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Asivik Tunnel Patrol Telt
  Asivik Tunnel Patrol Telt
  6.499,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Asivik Startent
  Asivik Startent
  3.999,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Asivik Startent reservetasker
  Asivik Startent reservetasker
  299,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Asivik Startent, stangsæt
  Asivik Startent, stangsæt
  599,00 kr
  Indlæser lager...

4 varer

pr. side
Stigende orden

Kit-Kat - Den velkendte spejder-klassiker

Uanset om du spørger en spejder på 10 eller 50 år, om de ved, hvad et Kit-Kat telt af, vil du med garanti ikke møde nogen tøven. Det A-formede orange telt står for mange lige så indprintet på nethinden som tørklædet eller uniformen. Og det er ikke uden grund - Bomuldsteltet fra Kit-Kat holder bare godt! Med oversejlet på får man et helt vandtæt telt, der holder igennem mange somre. Bomulden sikrer godt indeklima til små, pruttende minispejdere, og med det tilhørende oversejl får du et vandtæt telt, der holder de små spejdere tørre igennem selv den kraftigste regn – I hvert fald så længe de kan holde fingrene fra teltdugen og husker at grave render rundt om teltet. Samtidig har Kit-Kat teltet en enormt lang levetid, så flere generationer af spejdere, kan få glæde af samme telt. Det skyldes, at bomulden, i modsætning til kunststofmaterialer, ikke nedbrydes af solen. Derfor er det traditionelle spejdertelt uovertruffet til brug på standlejr i længere perioder.

Asivik - Kvalitet til den prisbevidste gruppe

I vores udvalg af spejdertelte fra Asivik finder du både en lavvu og et overdække, der kan bruges som samlingspunkt for hele gruppen. En lavvu er en telttype som egentlig stammer fra Samerne og bedst kan sammenlignes med en tee-pee. Det er både et meget rummeligt hyggetelt og et hardcore fjeldtelt. Pladsen er uovertruffen til madlavning og lejrhygge, samtidig med at Asivik lavvu er udstyret med 20 solide barduner, kraftige pløkfæster og sten-/snekanter hele vejen rundt. Brug det som samlingstelt, ledertelt eller som telt til minispejderne, så I kan læse godnathistorien for dem alle sammen på samme tid. Asivik Startent er et meget rummeligt overdække, der giver ly og skygge af op til 50 bænkede personer. Teltet bliver derfor hurtigt gruppens naturlige samlingspunkt på lejre, ture og andre aktiviteter med behov for en overdækket plads til mange mennesker som skal spise, holde møde eller arbejde.

Nordisk - Bomuldstelte i nye farver

Det klassiske orange bomuldtelt fra Kit-Kat har nok fundet sin største konkurrent i Nordisk; et dansk mærke, der laver telte af høj kvalitet. En del af Nordisks sortiment består af en serie af bomuldstelte. Iblandt Nordisks telte findes modellen Ydun 5.5, der minder meget om det klassiske Kit-Kat telt. Farven er en af de tydeligste forskelle på Nordisk og Kit-Kat - Den skrappe orange farve i er Nordisks telte skiftet ud med en rolig sandfarve, så mon ikke du får et spørgsmål eller to om, hvad der er sket med dit Kit-Kat telt, hvis du rejser Ydun på årets sommerlejr. Ydun-teltet er lidt mindre end Kit-Kats model, men til gengæld har det myggenet i alle åbninger og lommer i hvert hjørne. En anden fordel ved Yden er, at pakposen har et godt stort bærehåndtag og endda også rygsækstropper. Ydyn 5.5 har plads til fire liggende spejdere, mens der i Kit-Kat teltet er plads til seks. Nordisks sortiment byder også på et tee-pee formet bomuldstelt; Alfheim. Alheim fås i størrelserne 12,6 og 19,6 kvadratmeter og er derfor særligt egnet til samlingstelt eller til soveplads for den mindre gruppe eller den enkelte gren. Ligesom med Ydun, sørger bomulden for et særdeles godt indeklima.

Tortuga - Rummelige telte til hele gruppen

Tortuga laver telte i den dyrere prisklasse, men så er der til gengæld også plads til hele gruppen, med teltstørrelser på op til 4 x 5,9 meter. Den gode størrelse og ståhøjde i teltene, gør dem særdeles velegnede som samlingstelte, stabstelte, villatelte, festtelte og meget andet. Udover de mange lækre telte finder du også et stort udvalg af tilbehør her så siden, så du for eksempel kan få nye pløkker til teltet, hvis de gamle bliver væk.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker