Spejderudstyr

Uanset om du er blå spejder, grøn spejder, søspejder eller noget helt fjerde, har Spejder Sport en masse spændende grej og tøj, som du kan bruge på de ugentlige møder eller på sommerlejr, påskekurses, adventurespejdløb eller hvad det kommende år ellers bringer af spændende oplevelser og udfordringer. Udover beklædning, fører vi også et stort sortiment inden for værktøj, knive, telte, mærker og meget andet.

10 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Kit-Kat Patrol telt, komplet
  Kit-Kat Patrol telt, komplet
  7.499,00 kr
 2. Kit-Kat Patrol bund
  Kit-Kat Patrol bund
  999,00 kr
 3. Kit-Kat Patrol teltpose
  Kit-Kat Patrol teltpose
  199,00 kr
 4. Kraftstrammer
  Kraftstrammer
  15,00 kr
 5. Kit-Kat Patrol overligger
  Kit-Kat Patrol overligger
  299,00 kr
 6. Kit-Kat Patrol overligger til forsejl
  Kit-Kat Patrol overligger til forsejl
  129,00 kr
 7. Kit-Kat Patrol midterstang
  Kit-Kat Patrol midterstang
  159,00 kr
 8. Kit-Kat Patrol stangpose
  Kit-Kat Patrol stangpose
  109,00 kr
 9. Kit-Kat Patrol pose til oversejl
  Kit-Kat Patrol pose til oversejl
  99,00 kr

10 varer

pr. side
Stigende orden

Den originale spejderuniform

Spejder Sport blev grundlagt i 1945, hvor de danske spejdere havde svært ved at skaffe uniformer på grund af mangel på materialer. Derfor besluttede en flok ildsjæle i Det Danske Spejderkorps sig for at stable en udstyrsforretning på benene, hvor spejderne kunne handle uniformer og andet udstyr. I Spejder Sport finder du derfor den reglementerede uniformsbeklædning til Det Danske Spejderkorps. Vi fører også en lang række andre logovarer, som er meget populære blandt spejderne i Danmark, Norge og Sverige.

Spejdergrej i topkvalitet

Siden 1945 har forretningen udviklet sig - Men den er stadig eget af Det Danske Spedjerkorps. For dig betyder det, at hver gang du handler i en af vores butikker, støtter du spejderaktiviteter landet over. Samtidig sørger Spejder Sport for altid at have et stort sortiment af noget af det bedste spejdergrej og friluftsudstyr på markedet, så hverken spejderne eller andre friluftsmennesker skal gå ned på udstyr, når de er på tur. I vores udvalg af spejderudstyr finder du alt fra duelighedstegn og mærker til sangbøger og de klassiske Kit-Kat spejdertelte. Her er udstyr, der kan følge dig hele livet, og udstyr, der egner sig særdeles godt til at blive byttet væk blandt dine nye spejderkammerater på de store landslejre og Verdensjamboree.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker