Bøger - spejder

Her kan du finde en masse læsning til og om spejdere. Bøgerne fungerer både som læringsmateriale til spejderledere og til undervisning i de forskellige aktiviteter. I bøgerne er der masser af inspiration og læring om spejderaktiviteter, og hvordan du løser forskellige opgaver. Du finder også historiebøger, sangbøger og meget mere her på siden.

Bøger til spejderledere

Planlægningen af de ugentlige møder kan være tidskrævende, og det kan være svært altid at komme op med noget nyt og spændende. Derfor finder du i vores sortiment af spejderbøger en række bøger, der er skrevet netop for at give tips og inspiration til nye ledere såvel som de mere erfarne af slagsen.

I vores sortiment finder du blandt andet de forskellige forløbsbøger, der giver lederen inspiration og idéer til forløb for spejdere i alle aldre. Herudover kan du finde færdighedsbøgerne DDS Arbejdsstof, der giver værktøjer til både teoretisk og praktisk arbejde.

Du finder desuden bøger som Den Gode Gruppe, der samler erfaringer, indsigter og tips om gruppeudvikling i Det Danske Spejderkorps. Formålet med bogen er at give inspiration og værktøjer til ledere og bestyrelsesmedlemmer, der har mod på at sætte ekstra blus under gruppens udvikling.

Til spejderne finder du lommebøgerne, der er skrevet specielt til spejdere på forskellige alderstrin og er særligt velegnede som en fast del af inventaret i uniformslommen.

Bøger til at skabe hygge

Findes der noget bedre end at samles med vennerne rundt om bålet og syne lejrbålssange, mens man stirrer ind i bålets knitrende gløder? Det tror vi næppe! Derfor kan du i Spejder Sport finde den velkendte sangbog med alle de gode spejdersange.

Er det tid til at putte de mindste, finder du også historiebøger i vores sortiment. Så er godnathistorien reddet og minierne kan falde trygt i søvn.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder