Invitation til Spejdernes Aften

Kære spejder

Torsdag den 5. oktober vil vi gerne invitere dig og din gruppe til Spejdernes Aften i jeres lokale Spejder Sport, hvor vi, efter lukketid, holder ekstraordinært åbent for spejdere, ledere og forældre i alle butikker.

Bliv klar til efterår og vinter
På denne særlige aften, vil Spejder Sports personale have særlig god tid til at vejlede om udstyr til spejderbrug, og samtidig har butikkerne fået alle efterårs- og vintervarerne hjem, så I får mulighed for at købe kvalitetsudstyr og beklædning til attraktive priser.

Ekstra rabat til alle
I dagens anledning forhøjer vi spejderrabatten fra 10 til 20 %, så der bliver en ekstra god grund til at komme forbi din lokale Spejder Sport.

Nethandel
Har du ikke mulighed for at komme forbi butikkerne den 5. oktober, er den forhøjede rabat naturligvis også gældende i vores webshop. Se nedenfor hvordan.

Del budskabet
Her kan du downloade både invitationen og en plakat, som vi håber du vil sætte op i hytten eller dele på gruppens Facebook-side og eventuelle nyhedsbrev.
Tilknyttet fil: File icon (5 MB)


Tilknyttet fil: File icon (117 kB)


Vi glæder os til at se dig

Med venlig hilsen
Spejder Sport
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse