Udstyr til den nystartede spejder

Uniformen

I Spejder Sport sælger vi uniformer for Det Danske Spejderkorps (DDS), i folkemunde også kendt som De Blå Spejdere. Uniformen signalerer spejderens tilhørsforhold og fungerer samtidig som et praktisk stykke beklædning der kan holde til et aktivt friluftsliv.

Den nystartede spejder skal naturligvis have den klassiske blå uniform. Om vinteren er der mulighed for at supplerer med en softshell jakke.

Udover uniformen skal spejderen også bære et 3-delt spejderbælte og et tørklæde i gruppens farver.

Øvrig beklædning

Ud over uniform, bælte og tørklæde er det en rigtig god idé at finde noget godt friluftsbeklædning til spejderen. Er udstyret i orden, skoene robuste og evt. vandtætte og bukserne praktiske, vil tøjet i sig selv holde længe - og det samme vil spejderens lyst til at komme afsted, når han/hun ikke skal døje med våde tæer og hullede bukser. På de våde dage kan et letvægts-regnsæt redde dagen.

Til børn anbefaler vi et Asivik Spray EVAP regnsæt, der kommer med to fikse poser som hver del kan pakkes ned i og mange gode funktioner.

Rygsæk og sovepose til lejren

Det er selvfølgelig altid med en vis nervøsitet man sender sine børn afsted på den første lejr. Men er udstyret i orden kan I ånde lettet op, og være helt sikre på at det bliver en fantastisk oplevelse for den lille spejder.

Det kan være overvældende at putte en stor rygsæk på et barn, men køb hellere en ordentlig rygsæk i stedet for at spænde sovepose og liggeunderlag uden på eks. skoletasken. dette giver blot en rygsæk ude af balance og med risiko for at hænge fast eller at noget falder af. Med de nystartede spejdere for øje, har vi specialfremstillet  Asivik hiker 50 rygsækken.

Det er vigtig med en god børnesovepose der passer til barnet. Er den alt for lang, vil der være unødigt meget luft der skal varmes op og unødigt meget at slæbe på. Er den omvendt for kort, vil tæerne presse mod bunden og den isolerende effekt vil forsvinde. Her kan du få et overblik over vores udvalg af børnesoveposer. Den længde der er angivet referere til barnets max højde. Inden i beslutter jer kan det også være en god idé at snakke med spejderlederen om hvor varmt/kold de skal sove.

Der skal naturligvis også et liggeunderlag med på tur. Liggeunderlaget isolerer mod jordens kulde og afbløder underlaget. Liggeunderlag af skum er lette og uopslidelige, men fylder en del i rygsækken. De selvoppustelige liggeunderlag er væsentligt mere komfortable at ligge på og fylder mindre i rygsækken.
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse