Springyard

Springyard er en familieejet svensk virksomhed, hvor passionen for skopleje af højeste kvalitet går hånd i hånd med hensynet til vores miljø. Springyards lækre produkter kommer derfor ikke kun i et flot design, men også er miljøvenlige og PFC-fri.

Springyard selv deler sortimentet op i fire kategorier: Clean (rengøring), Care (pleje), Protect (beskyttelse) og Refresh (genopfriskning). Serien indeholder således alt, du skal bruge af imprægnering og rengøring for at passe godt på dine sko og støvler gennem hele deres levetid.

Historien om Springyard

Per-Ola Brunngård startede familiefirmaet Brunngård i 1983. Brunngård blev grundlagt som distributionsselskab for skovbrugsprodukter af høj kvalitet. Familien udviklede virksomheden med nye produkter, der var naturligt forbundet med kerneforretningen.

Indersålen til komfort og sundhedsforbedrende egenskaber blev hurtigt et andet succesfuldt produkt fra Brunngård.

I dag er virksomheden vokset til Sveriges største leverandør af skovbrugsprodukter.

Drevet af lidenskaben for altid at forbedre og tilbyde de bedst mulige produkter besluttede grundlæggerfamilien at lancere deres eget produktsortiment. Med stor indsigt og vidtrækkende viden om markedet blev der udviklet nye produkter under navnet Springyard for at supplere andre mærker i Brunngårds produktportefølje.

I dag laver Springyard alt fra skopleje og skotilbehør til såler og snørebånd.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder