Storby-turisten

Du tror måske at Spejder Sport kun er for friluftsmennesket med hang til vilde eventyr og ekstreme forhold, men vi har udstyr til alle former for eventyr.

Her på siden finder du et udvalg af udstyr til dig, der foretrækker fortovsrestauranter i Paris og musicals i London frem for overlevelsesture og soveposer. Hvad med for eksempel en god rygsæk til den ekstra trøje og guidebøgerne eller et par gode sokker at gå i? Idéerne er mange! Se bare her på siden.

Grej til storbyferien

Selvom en storbyferie ikke ligefrem skriger af outdoor, byder storbylivet ofte på en del kilometers gang, når de fremmede hovedstæders gader skal undersøges, og derfor er det rigtige udstyr lige så vigtigt her som i vildmarken.

Skal du på storbyferie i Rom eller en skal du holde weekend i London, er et par gode vandresko guld værd, når byen skal udforskes.

Det kan være lækkert at tage en miniferie med en forlænget weekend i en af Europas mange spændende storbyer - Og man behøver ikke at rejse langt for at få et velfortjent afbræk fra hverdagen.

Skal du afsted på weekendtur, anbefaler vi, at du tager et kig i vores sortiment. Udover tingene her på siden har vi et stort udvalg af beklædning og rygsække til alle sæsoner og alle former for eventyr.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder