Mærker
10 stk
Priser
1 stk
4 stk
4 stk
1 stk
Størrelse
1 stk

Suunto

Suunto opstod i Finland for mere end 80 år siden, hvor outdoor-entusiasten Tumoas Vohlonen opfandt en metode til at masseproducere væskefyldte kompasser. I dag er Suunto et af verdens førende brands inden for sportsudstyr, ure og meget andet.

Navnet Suunto kommer fra det finske ord for retning - Og det er netop hvad Suuntos produkter giver dig. Deres kompasser er sikre og robuste, så de altid kan vise vej; både når du er ude på orienteringsløb med vennerne og hvis du er faret vild og i nød.

Suuntos kompasser kan fås med spejl, så du hurtigt og nemt kan pejle dig igennem skovens terræn. Mangler du stiftklemmer til O-løbs-ruten, er der også hjælp at hente hos Suunto. De har både et A- og et B-sæt, så du kan lave helt op til 20 unikke poster.

Suuntos kompasser har i mange år vist vejen for både spejdere, vandrere og orienteringsløbere, så uanset om du skal på overlevelsestur i fjeldet eller ud og geocache, er Suunto en god ven at have ved hånden.

Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse