Str.
1 stk
Priser
1 stk
4 stk
5 stk
1 stk
Mærker
11 stk

Suunto

Suunto opstod i Finland for mere end 80 år siden, hvor outdoor-entusiasten Tumoas Vohlonen opfandt en metode til at masseproducere væskefyldte kompasser. I dag er Suunto et af verdens førende brands inden for sportsudstyr, ure og meget andet.

Navnet Suunto kommer fra det finske ord for retning - Og det er netop hvad Suuntos produkter giver dig. Deres kompasser er sikre og robuste, så de altid kan vise vej; både når du er ude på orienteringsløb med vennerne og hvis du er faret vild og i nød.

Suuntos kompasser kan fås med spejl, så du hurtigt og nemt kan pejle dig igennem skovens terræn. Mangler du stiftklemmer til O-løbs-ruten, er der også hjælp at hente hos Suunto. De har både et A- og et B-sæt, så du kan lave helt op til 20 unikke poster.

Suuntos kompasser har i mange år vist vejen for både spejdere, vandrere og orienteringsløbere, så uanset om du skal på overlevelsestur i fjeldet eller ud og geocache, er Suunto en god ven at have ved hånden.

Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Bestil julegaver senest d. 20. december kl. 12. Så leverer vi inden jul.

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse