Mærker
2 stk

Thule

Thule blev grundlagt i Sverige i 1942. Lige siden har de gjort det til deres opgave at hjælpe deres kunder med sikkert og let at transportere alt det, der betyder noget for dem. Thule tror på værdien i et aktivt liv, om du er i byen eller i naturen.

Miljø og bæredygtighed gennemsyrer alt, hvad Thule gør - både deres hverdag, langsigtede planer og medarbejdernes dagligdag. Thule har stort fokus på, at produkter, der holder længere, er bedre for miljøet. Derfor kan du, med Thule, være sikker på at få et kvalitetsprodukt, der holder i mange år.

Når du køber et Thule produkt, kan du være sikker på, at sikkerheden er i orden. Alle produkter har været igennem det benhårde Thule Test Program™, som blandt andet indeholder over 25 "Thule-standarder", der går langt ud over den aktuelle ISO-standard. Her bliver produkterne blandt andet udsat for ørkenvarme, arktisk kulde, vandtæthed, faldprøver og vindtunneller til træk-, chok- og kollisionsprøvning.

Uanset om du skal på cykeltur til Paris til sommer eller blot skal cykle hen til din moster, er du sikker på at have udstyret og sikkerheden i orden med Thule produkter på cyklen.

Varenummer: 505864
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 499,00
DKK 349,30
  

Spar DKK 149,70
Info / Køb
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse