Ticket To The Moon King Size Hammock
Før musen henover billedet for at zoome
Ticket To The Moon King Size Hammock
Ticket To The Moon King Size Hammock

Ticket To The Moon King Size Hammock

DKK 559,00
   På lager
Antal
Varenummer: 505545

Miljøvenlig soveplads mellem træerne

Den nordiske natur - og i særdeleshed den danske - er som skabt til hængekøjer! Vi har masser af træer, og tilføjer du en tarp og evt. myggenet, erstatter hængekøjen nemt dit telt i mange situationer. Og så vejer sættet oven i købet noget mindre i rygsækken - Det er ren win-win!

Yderligere er en hængekøje ideel til stenet/vådt/skrånende terræn og du slipper for kryb og smådyr, når du sover.

Hvorfor ikke opgradere jordomrejsens tvivlsomme hostels til millionstjernet udsigt mellem palmerne på stranden? Denne hængekøje er testet i alle klimazoner og kringelkroge på verdenskortet.

Det slidstærke faldskærmsnylon føles som silke mod huden og tilpasser sig fleksibelt efter kroppen. Det er åndbart, hurtigtørrende og ØKO-TEX® 100 certificeret. Din nye hængekøje kan endda vaskes i maskinen på 30°C.

Nem opsætning - på kun 30 sekunder!

Hængekøjen er så nem at sltte op, at det kan klares på kun 30 sekunder! På denne tid, ville du knap nok kunne nå at få teltet og pløkkerne ud af posen. Se i videoen her på siden, hvor nemt du sætter hængekøjen op.

Husk at passe på træerne! Vi anbefaler, at du tilkøber Ticket to the Moons trævenlige Moon Straps til opsætning af din hængekøje. Disse giver mulighed for supernem opsætning alle steder og beskytter træets bark og stamme mod slid fra ophænget.

Er du plaget af myg, så se det smarte Mosquito Net 360° fra Ticket to the Moon i hvidt eller det mere camouflerende grønne myggenet, der giver bedre udsyn indefra end det klassiske hvide. Begge myggenet tillader dig at ligge med benene ud over kanten samtidig med, du bliver beskyttet mod kryb og myg!

Detaljer

  • Pakpose: Express Setting Bag
  • Lomme til småting på kanten af hængekøjen (kan også fungere som pakpose)
  • 2 kroge i rustfrit stål
  • Størrelse: 320 x 230 cm (bemærk længden er fra krog til krog)
  • Bæreevne: 200 kg
  • ØKO-TEX® 100 certificeret
  • Farve: Rød/Mørk gul
  • Vægt: 700 gram

Vidste du...

Vidste du, at mange ligger forkert i deres hængekøje? For at hvile optimalt og uden punktbelastninger på kroppen skal du hænge køjen løst op - vær ikke bange for kurven - den er din ven!

Det hele handler om vinklen i hængekøjen; du skal ligge ca. 30° diagonalt i den. Læg dig i midten, som du normalt ville gøre, skub så fødderne lidt den ene vej og hovedet lidt den anden vej. Har du hængt køjen løst op, ligger du nu næsten fladt, uden de klaustrofobiske vægge du måske har oplevet tidligere.
Vis mere
Vis mindre

 

Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse