Ticket To The Moon Single, hængekøje
Før musen henover billedet for at zoome
Ticket To The Moon Single, hængekøje
Ticket To The Moon Single, hængekøje

Ticket To The Moon Single, hængekøje

DKK 399,00
   På lager
Antal
Varenummer: 505543
Den nordiske natur - og i særdeleshed den danske - er som skabt til hængekøjer! Vi har masser af træer, og tilføjer du en tarp og evt. myggenet, erstatter hængekøjen nemt dit telt i mange situationer. Sættet vejer endda noget mindre i rygsækken!

Yderligere er en hængekøje ideel til stenet/vådt/skrånende terræn og du slipper for kryb og smådyr.

Og hvorfor ikke opgradere jordomrejsens tvivlsomme hostels, til millionstjernet udsigt mellem palmerne på stranden? Denne hængekøje er testet i alle klimazoner og kringelkroge på verdenskortet.

Det slidstærke faldskærmsnylon føles som silke mod huden og tilpasser sig fleksibelt efter kroppen. Det er åndbart, hurtigtørrende og ØKO-TEX® 100 certificeret. Din nye hængekøje kan endda vaskes i maskinen på 30°C.

For at se hvor nem hængekøjen er at sætte op (30sekunder), gå til vimeo.com og søg på Ticket to the moon – hammock express setting bag

Husk at passe på træerne! Se vores "tree friendly ropes", der både giver mulighed for supernem opsætning alle steder og beskytter træets bark og stamme mod slid fra ophænget.

Er du plaget af myg, så se det smarte 'Mosquito Net 360°' der tillader dig at ligge men benene ud over kanten!

Detaljer:
•Pakpose: Express Setting Bag
•Lommen til småting på kanten af hængekøjen, kan også fungere som pakpose.
•2 kroge i rustfrit stål
•Størrelse: 320x155cm ( bemærk længden er krog til krog)
•Vægt: 500g
•Bæreevne: 200kg (men søg evt på Ticket To The Moon - Hammock Crash Test)
•ØKO-TEX® 100 certificeret

Tip:
Vidste du at mange ligger forkert i deres hængekøje? For at hvile optimalt og uden punkt belastninger på kroppen skal du hænge køjen løst op - vær ikke bange for kurven, den er din ven! Det hele handler om vinklen i hængekøjen; du skal ligge ca. 30° diagonalt i den. Læg dig i midten, som du normalt ville gøre, skub så fødderne lidt den ene vej og hovedet lidt den anden vej. Har du hængt køjen løst op, ligger du nu næsten fladt, uden de klaustrofobiske vægge du måske har oplevet tidligere.

Vis mere
Vis mindre

 

Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse