Tilbehør

Skal du opgradere dine sko med et par stødabsorberende såler eller en varm sok? Eller leder du efter imprægnering, der kan få dine sko og støvler til at holde i mange år endnu? Vi har samlet alt i tilbehør til sko og støvler her, så du kan få meget mere glæde af dit fodtøj.

Strømper

Godt fodtøj er vigtigt. Men gode strømper er lige så vigtigt! Derfor har vi i Spejder Sport et stort udvalg af strømper og sokker.

Vil du undgå vabler på vandreturen, holde varmen på skiferien eller undgå klamme fødder til hverdag, kan du nå langt ved at investere i det rigtige par strømper.

Klik derfor ind på vores strømpe-side og lær mere om vandresokker, skistrømper, løbestrømper og hverdagsstrømper nederst på siden.

Her kan du blandt andet blive klog på, om det gamle husmor-trick med at have to par strømper på nu egentlig også holder. Bliv også klog på de mange egenskaber ved merinould, der er som skabt til at blive brugt til sokker.

Læs også: Den ultimative guide til vabler

Såler, snørebånd og pigsko

Man kan gøre meget for at opgradere sin sko. Blandt andet kan man investere i et par nye snørrebånd for at få dem til at se ud som nye, et par såler for at øge komforten eller et par pigsåler for et godt fodfæste på is- og sneglatte veje.

På vores side med såler, snørebånd og pigsko finder du alt til at opgradere udseendet, komforten og fodfæstet på dit fodtøj.

Vandrestave

Vandrestavene er vigtige, når du skal på en tur i det mere krævende terræn. De aflaster dine led på lange ture, giver dig øget sikkerhed i stejle områder eller ujævnt terræn og kan bruges året rundt. Vi sikrer, at alle vores vandrestave er lette og nemme at have med rundt på en vandretur, så letvægt, komfort og sikkerhed går op i en højere enhed.

Brug vandrestavene på vandreture og gåture herhjemme eller som hjælpemiddel, når du giver dig i kast med at nå til base camp på Everest eller bestige Kilimanjaro.

Vandrestave fås i både foldbare modeller og teleskop-stave. Der er fordele og ulemper ved begge del, så klik ind på vores vandrestave-side og læs i bunden af siden mere om, hvilke vandrestave du skal vælge.

Læs også: Vejen til Kilimanjaro

Vask og imprægnering

Du kan forlænge levetiden på dine sko og støvler med mange år med løbende vedligeholdelse og pleje. Det er både godt for din pengepung og for miljøet – men ikke mindst vil dine fødder glæde sig over ikke at skulle gå helt så mange par nye støvler til.

Du finder selvfølgelig et stort udvalg af produkter til vask, pleje og imprægnering af fodtøj i vores sortiment, så du er dækket ind, uanset om du bruger sko i læder, ruskind eller kunststof. Find bl.a. miljøvenlig, PFC-fri imprægnering, lædervoks, skosværte og diverse børster til pudsning af sko.

Læs også: Sådan vedligeholder du dine sko og støvler
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder