Tilbehør til spejdertelte

Som spejder skal man altid være beredt. Det bliver man ikke mindst med det rette udstyr. Her på siden finder du alt i udstyr til spejderteltet; lige fra ekstra pløkker til bardunstrammere. Så er du sikker på, at teltet bliver stående, selv hvis vinden skulle trække op.

Udstyr til lidt af hvert

Det kan være svært at vide, hvad vejrguderne har i posen, når man drager afsted på lejr. Derfor er det en god idé altid at være beredt ved at have ekstraudstyr med til lidt af hvert.

I vores udvalg af tilbehør til spejdertelte finder du alt fra letvægtspløkker fra Asivik til kratige teltstænger fra Tortuga. Du finder selvfølgelig også tilbehør til de klassiske Kit-Kat telte, såsom oversejl, oversejlspose, pløkpose, ekstra lynlås og meget mere.

Kit-Kat - En klassiker på spejderlejren

Der findes nok ikke én spejder, der ikke ved, hvordan et Kit-Kat telt ser ud. De klassiske orange spejdertelte har prydet mange sommerlejre og holdt mange juniorspejdere tørre igennem regnfyldte nætter. De lækre bomuldstelte holder i mange år og der er helt sikkert spejdergrupper derude, der ligger inde med Kit-Kat telte, der er ældre end mange af gruppens spejdere.

Med de mange år på bagen, kan man risikere at teltet tager lidt skade, og en ting eller to går i stykker. Men frygt ej! Vi har ekstratudstyret, der gør, at dit Kit-Kat bliver så godt som nyt.

Er lynlåsen eller kraftstrammeren i stykker, kan de udskiftes med nye, er overliggeren, teltstangen eller oversejlet blevet væk, har vi nye på lager, og er der mangel på bardumstrammere eller en pose til pløkkerne kan du nemt tilkøbe dette hos Spejder Sport.

Med nyt udstyr til dit telt bliver det hurtigt så godt som nyt, og din spejdergruppe har igen et telt, der kan bruges i mange år endnu.