Tøj

Udendørsaktiviteter kræver tøj, der kan give dig en optimal beskyttelse. Vores sortiment af outdoor-tøj og vandtæt beklædning gør, at du altid er tør og varm, uanset om du er på vandretur, går en tur i skoven eller blot er på vej på arbejde om morgenen.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Læs mere om vores udvalg af tøj her

Hos Spejder Sport har vi alt i tøj og tilbehør til damer, herrer og børn. Mangler du lidt ekstra til klædeskabet eller en god gave til en, du holder af, finder du det her.

Tøj til eventyr

Hos Spejder Sport har vi udstyr til eventyr - Og det gælder selvfølgelig også, når det kommer til vores tøj. Uanset om du skal op og opleve nordlys i den Nordnorske kulde, eller om du skal ned og afprøve dine evner til at finde vand i Saharas ørken, så har vi tøjet til at klæde dig godt på.

Varmende merinould, bæredygtig økologisk bomuld og legendarisk G-1000 stof er blot nogle af de materialer, du kan finde i vores sortiment af tøj til outdoor-brug.

Alt vores tøj er udvalgt, så du kan bevæge dig i det, og det kan tåle at få nogle tæsk i vildmarken.

Tøj til hverdag

Selvom vi er en outdoor-butik har vi også et stort udvalg af tøj til hverdagsbrug. Flotte t-shirt, varme trøjer og yndige kjoler er blot nogle af de ting i vores sortiment, der gør sig lige så godt på kontoret som i vildmarken.

Vores hverdagstøj byder også på en del bæredygtige produkter, der er lavet af enten økologisk bomuld eller genbrugspolyester. Samtidig har vi stort fokus på at mindske brugen af det miljøskadelige stof, PFC, som findes i meget outdoor-grej. Derfor kan du trygt handle i Spejder Sport, velvidende at vi har forsøgt at sørge for de bedst mulige vilkår for mljøet i de valg, vi har taget.

Prøv tøjet på

Nogle gange skal tøjet altså bare lige prøves på, og du skal derfor selvfølgelig være hjerteligt velkommen til at kigge forbi en af vores butikker for at se dig selv i spejlet og få en professionel rådgivning til valg af model og størrelse.