TOKO Nordic Basewax Grøn
Før musen henover billedet for at zoome

TOKO Nordic Basewax Grøn

DKK 49,00
   På lager
Antal
Varenummer: 501907
TOKOs sportline er bredspektret fæstevoks, der er nemt at anvende. Serien påstår af 4 vokse (en rød, en gul, en blå og en grøn), som dækker hele temperaturspektret. Voksen er baseret på fuldraffinerede vokse, syntetiske gummityper og olie, og velegnet til alle snetyper.

Den bedste holdbarhed opnås, hvis der først varmes en grundvoks ind i sålen og på denne lægges flere tynde lag voks ovenpå hinanden. De sidstnævnte skal korkes ind.

Denne voks er beregnet som base for pålægning af de varmere vokse, og fungerer bedst hvis du varmer et eller to lag godt ind i sålen. Brug gerne voksjern.

Detaljer:
•Indhold 25 gram

BONUS INFO:
Til denne sæson er TOKOs sportline kommet i en ny og innovativ emballage, der bryder med årtiers traditionel emballering af fæstevoks. I modsætning til før, skal du med TOKOs nye vokse blot drejer voksen op af dåsen, og slipper derfor for, at kæmpe med folie og små plastlåg, der ikke passer helt og alle de andre udfordringer som tidligere tiders emballage gav skiløberen.

Vis mere
Vis mindre
Bedst sælgende
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse