TOKO Nordic Basewax Grøn (til fæstezone)
Før musen henover billedet for at zoome

TOKO Nordic Basewax Grøn (til fæstezone)

DKK 49,00
   På lager
Antal
Varenummer: 501907

Fæstevoks uden fedtede og forrevne fingre

Sne og skiløb er fantastisk – men at stå og bøvle med at få revet metalringe af en fedtet voksklump og forsøge at sætte et låg der ikke passer på – det har altså aldrig være fantastisk.
TOKO’s fæstevoks er i stedet i en ny og innovativ emballage, hvor du blot drejer voksen op af dåsen - faktisk ligesom en limstift.

Denne voks er beregnet som base for pålægning af de varmere vokse, og fungerer bedst hvis du varmer et eller to lag godt ind i sålen. Brug gerne voksjern.
Den bedste holdbarhed opnås, hvis grundvoksen (denne) varmes ind i sålen og der så oven på denne lægges flere tynde lag fæstevoks ovenpå hinanden. De sidstnævnte skal korkes ind.

Miljøvenlig voks, der virker

Os der løber på ski og ellers færdes i naturen, ved at den er værd at passe på og vi gør vores bedste for den sag. Vi ved efterhånden at PFC er skadeligt, både for mennesker og natur og skivoks er faktisk et godt sted at sætte ind mod flour-carbon-stoffer: traditionel skivoks indeholder PFC og voksen slides af direkte i sneen -der om foråret smelter ned i jorden.
Vi har, blandt andet derfor, valgt Tokos NF / Non flouro voksserie, der er PFC fri (fri for flour-carbon-stoffer). Alt vores skivoks (og imprægnering) fra Toko er derfor uden flour-cabon-stoffer.

Detaljer:

• Indhold 25 gram
• Både sne- og lufttemperatur: Fra 0° til -30°
• PCF fri, indeholder altså ikke flour-carbon-stoffer
• Voksen er baseret på fuldraffinerede vokse, syntetiske gummityper og olie – og er velegnet til alle snetyper.Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse