Trangia 25-3 Ultra Light Hardanodized
Før musen henover billedet for at zoome

Trangia 25-3 Ultra Light Hardanodized

DKK 949,00
   På lager
Antal
Varenummer: 498798
Nu kan du få denne gamle klassiker i en ultra let aluminiumslegering, der skærer 200 gram af vægten i forhold til den gamle udgave.


Trangia er en af friluftslivets klassikere. Dens unikke konstruktion giver et godt ståsted for gryderne, samt en god varmeudnyttelse, da vinden ikke påvirker brænderens effektivitet.


Trangia 25-3 består i al sin enkelthed af en vindskærm, to gryder(1,5 & 1,75 ltr.), pande/låg, spritbrænder og pakrem. Hele sættet kan pakkes sammen, i den nederste del af vindskærmen, med panden som låg.

I 25-3 er panden teflon belagt, hvilket har den fordel, at du dels kan stege på den næsten uden brug af fedtstof, og dels at den er meget nemt at rengøre.

Sættet passer til 2-3 personer, og er I flere kan sættet udbygges med større gryder og kedel.

I denne udgave er helt sættet Hardanodized (bortset fra panden), hvilket har den fordel, at sættet er mere modstandsdygtigt mod riser og slid, og nemt at rengøre.


Vægt: 900 gram.

Tips: Trangia Stormkøkken findes i flere størrelser og varianter, men ens for dem alle er, at de som udgangspunkt brænder på sprit. Tilsættes ca. 10 % vand til spritten, kan man næsten undgå, at det soder! Ønsker man mere power til madlavning kan alle sættene opgraderes med både gas og multifuelbrændere.

Materiale info: Aluminium er et letvægtsmateriale med gode varmeledningsegenskaber. Aluminiumsgryder spreder varmen jævnt og varmt, hvilket betyder at maden ikke brænder fast i midten af stege panden. En hård overflade gør desuden at køkkenet modstår slid på udmærket vis. Ultralight aluminium er 50 % end det normale aluminium, hvilket indebærer at tyndere materiale kan anvendes, hvilket giver et lettere køkken.
Hardanodizid er en overfladebehandling, der gør stormkøkkenet modstandsdygtigt mod ridser og slid. Behandlingen gør ligeledes køkkenet lettere, at rengøre sammenlignet med et normalt Trangia. Disse gode egenskaber gør, at Trangia har valgt at erstatte deres tidligere modeller i titanium og Duossal med Ultra Light Hardanodizid.

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse