Trangia 25-3 UL med Gasbrænder
Før musen henover billedet for at zoome

Trangia 25-3 UL med Gasbrænder

DKK 799,00
   På lager
Antal
Varenummer: 500030
Trangia er en af friluftslivets klassikere. Dens unikke konstruktion giver et godt ståsted for gryderne, samt en god varmeudnyttelse, da vinden ikke påvirker brænderens effektivitet. Nu kan du få denne gamle klassiker i en ultra let aluminiumslegering, der skærer 200 gram af vægten i forhold til den gamle udgave.

Denne udgave er yderligere opgraderet med gasbrænder, der skærer 2/3 af kogetiden, og derudover giver en næsten fuldstændig ren forbrænding, der ikke soder og sviner, så du sparer at skulle rengøre pande og gryder udvendigt efter hver madlavning.

Trangia 25-3 består i al sin enkelthed af en vindskærm, to gryder(1,5 & 1,75 ltr.), pande/låg, gasbrænder og pakrem. Hele sættet kan pakkes sammen, i den nederste del af vindskærmen, med panden som låg.

I 25-3 er panden teflon belagt, hvilket har den fordel, at du dels kan stege på den næsten uden brug af fedtstof, og dels at den er meget nem at rengøre.

Vægt: 900 gram.

Materiale info: Aluminium er et letvægtsmateriale med gode varmeledningsegenskaber. Aluminiumsgryder spreder varmen jævnt og varmt, hvilket betyder at maden ikke brænder fast i midten af stege panden. En hård overflade gør desuden at køkkenet modstår slid på udmærket vis. Ultralight aluminium er 50 % stærkere end det normale aluminium, hvilket indebærer at tyndere materiale kan anvendes, hvilket giver et lettere køkken

Vis mere
Vis mindre
Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse