Spejderudstyr

Uanset om du er blå spejder, grøn spejder, søspejder eller noget helt fjerde, har Spejder Sport en masse spændende grej og tøj, som du kan bruge på de ugentlige møder eller på sommerlejr, påskekurses, adventurespejdløb eller hvad det kommende år ellers bringer af spændende oplevelser og udfordringer. Udover beklædning, fører vi også et stort sortiment inden for værktøj, knive, telte, mærker og meget andet.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Den originale blå spejderuniform

Spejder Sport blev grundlagt i 1945 af en flok ildsjæle fra Det Danske Spejderkorps, der ønskede at skabe en forretning, hvor spejderne kunne købe uniformer og andet udstyr. Dette skete i en tid, hvor der var mangel på materialer og spejderudstyr derfor var en mangelvare.

Siden da har forretningen udviklet sig, men vi producerer stadig de klassiske uniformer - Selvom de har fået sig en make-over eller to igennem tiden.

Udstyr til spejderbrug

Hos Spejder Sport finder du alt, hvad du har brug for til både de ugentlige møder og årlige spejderlejre. Uanset om du er til hardcore adventurespejd eller hygge med nye og gamle venner på Forlevs påskekurses, finder du alt, hvad du har brug for i Spejder Sports sortiment. Her har vi alt fra telte og værktøj til at bygge lejren op med til tørklæder, der kan byttes væk på landslejren, og sangbøger, hvori der er plads til hilsner fra nye og gamle venner.

Find alt, hvad du har brug for som ny spejder, eller opgrader garderoben med nyt grej inden årets Alligatorløb, 5-Kamp eller Spejdernes Lejr bliver skudt igang. Én ting har vi erfaret gennem årene: Med det rigtige udstyr, er du altid beredt.