Lommelygter

Har du brug for en lommelygte til madlavning, når du skal op om natten eller en hyggelig lejrstemning? Hos Spejder Sport har vi nogle af de bedste LED lommelygter til turbehov. At have en god kraftig lommelygte eller stavlygte med på farten er nemlig uundværligt, når du er på tur.

10 varer

pr. side
Stigende orden
 1. VARTA LED Indestructible F10 PRO 3AAA
  VARTA LED Indestructible F10 PRO 3AAA
  199,00 kr
  Indlæser lager...
 2. VARTA LED Indestructible F20 PRO 2AA
  VARTA LED Indestructible F20 PRO 2AA
  229,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Lommelygte LED 180 lumens
  Lommelygte LED 180 lumens
  99,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Ledlenser P7
  Ledlenser P7
  499,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Led Lenser C7R
  Led Lenser C7R
  679,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Ledlenser K2
  Ledlenser K2
  79,00 kr
  Indlæser lager...
 7. LEDLENSER MT6
  LEDLENSER MT6
  549,00 kr
  Indlæser lager...
 8. LEDLENSER MT14
  LEDLENSER MT14
  999,00 kr
  Indlæser lager...
 9. LEDLENSER MT10
  LEDLENSER MT10
  679,00 kr
  Indlæser lager...
 10. VARTA LED Indestructible 2AA
  VARTA LED Indestructible 2AA
  229,00 kr
  Indlæser lager...

10 varer

pr. side
Stigende orden

En lommelygte der holder hele turen

Har du ledt med lys og lygte efter en god kraftig lommelygte? Om du mangler en LED lommelygte, almindelig lommelygte eller en stavlygte, så byder vi på lidt af det hele her hos Spejder Sport. Du kan med andre ord finde masser af muligheder for godt lys, der holder hele turen. Det er nemlig essentielt, når vi bevæger os ud i naturen og kan have brug for at se i mørke.

Måske du mangler lidt lys, mens din chili con carne simrer løs i gryden? Eller når du skal finde de varme sokker i rygsækken? Vores har både batteridrevne og genopladelige lommelygter i vores sortiment. Til fælles har de dog, at de alle er robuste og strømbesparende (selv de batteridrevne lommelygter), så de har en lang levetid. Det er selvfølgelig ligegyldigt, hvis ikke der er strøm på, så husk nu solpanel, power bank eller ekstra batterier til turen.


I vores sortiment af lommelygter kan du bl.a. finde: 

 • Varta lommelygter
 • Stavlygter
 • Led lommelygter
 • Genopladelige lommelygter
 • Kraftige lommelygter
 • Mini lommelygter til børn

Vil du optimere din opbakning, så den fylder mindst muligt? Se gode tips og tricks til turen.


LED lommelygte til hverdag og eventyr

En god og robust lommelygte er ikke til at undervurdere på turen. Den er god at have ved hånden eller i panden, når du skal sætte telt op eller læse en god bog i teltet om aftenen. Når du kigger efter en god lommelygte, bør du overveje en LED lommelygte. Den kan nemlig lyse klart og langt, og så har den minimalt strømforbrug. Det giver dig optimale forhold, når du skal bruge en LED lommelygte til hverdag og på eventyr.

Stort set alle vores LED lommelygter kan du indstille i flere niveauer, så du kan forlænge levetiden på strømmen. Skal du blot på en enkelt lejr-, kano- eller vandretur, hvor du ikke har brug for de vilde lommelygte-features, så har vi også enkelte robuste lommelygter til en flad pris. Du kan altså selv bestemme, hvilken slags lommelygte du skal have med på turen. Uanset hvilket vejr, du kommer ud i, har du mulighed for at have en driftssikker lampe eller lommelygte med på tur.


Godkendt til spejder: lommelygte til børn

Skal de små poder begynde til spejder, er det en god idé med en ordentlig lommelygte til børn. Den skal selvfølgelig bruges rent praktisk, men også til hygge og leg. Nattøjet finder ikke sig selv i mørket og spøgelseshistorier skal selvfølgelig fortælles af oplyste ansigter – ellers er det ikke rigtig uhyggeligt. Om efteråret bliver det også tidligt mørkt, og der kan en god lommelygte være en stor hjælp til at fange krible krable-dyr.

Til de mindste kan en mini lommelygte, der passer bæltet og til den lille hånd være en god idé, så den. Hvis det er omtanken, der nogle gange ikke kommer med i rygsækken på de små poder, så er en Varta lommelygte et godt lommelygte-valg. Den overlever vild leg, og at blive tabt på gulvet en gang i mellem. Faktisk er lommelygten så børnesikker, at den kan holde til et fald på op til 9 meter.


Kraftige lommelygter af høj kvalitet

LEDLENSER udvikler med deres tyske præcision nogle af de bedste lommelygter i verden. Deres lommelygter er ideelle til alle, der holder af outdoor aktiviteter som spejder, camping, lystfiskeri, geocaching. Hvis du leder efter en lygte, der kan kaste en ordentlig lyskile, så skal du se på LEDLENSER MT10 eller LEDLENSER MT14, der begge har en lysstyrke på 1000 lumen og en rækkevidde på henholdsvis 180 og 320. Har du aldrig prøvet at have solen i hånden, så kan du det med en lommelygte fra LEDLENSER.

Kan mindre lysstyrke gøre det, så skal du vælge en lommelygte fra Varta. Tyske Varta er kendt for deres robusthed og vedligeholdelsesfrie lommelygter, der giver en god oplysning til langt de fleste behov. Varta LED Indestructable lommelygterne er næsten umulige at ødelægge. De er produceret med en særlig aluminiumslegering og med lygtehovedet og kontakt, der er yderligere pakket ind i stødsikker og slagfast kompakt gummi, der kan absorbere stød og fald fra stor højde.


Køb en lommelygte online hos Spejder Sport

Kommer du i tvivl eller kan du ikke regne ud, hvilken lommelygte passer til dine behov, så kontakt os endelig. Du kan også besøge en af vores mange butikker, hvor vores dygtige medarbejdere er klar med rådgivning og vejledning. Hos os får du gratis fragt ved køb over 298,-. Har du valgt en forkert lommelygte model eller ønsker at returnere, har du hele 30 dages retur.

Du kan også melde dig ind i Spejder Sports Kundeklub. Som medlem får du gavn af en masse fede fordele:

 • Gode og eksklusive medlemstilbud på lommelygter og andet grej
 • Automatisk deltagelse i alle konkurrencer 
 • Tyvstart på alle udsalg
 • 365 dages returret

Meld dig ind i Kundeklubben i dag.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker