Lys og tilbehør

Dyk ned i vores store udvalg af lommelygter, petroleumslamper og LED lampe og find den ønskede lygte til teltferien, orienteringsløbet eller sommerhuset.

1 vare

pr. side
Stigende orden
  1. Fakler
    Fakler
    99,00 kr
    Indlæser lager...

1 vare

pr. side
Stigende orden

Lys der holder hele turen

I Spejder Sport har vi et stort udvalg af lamper og lygter, der nok skal passe til lige netop dit behov, uanset om du bare vil have lidt lys, mens din chili con carne simrer løs i gryden, eller om du har brug for at lyse hele lejren op. Mange af vores lamper og lygter har flere funktioner og kan sagtens også fungere som powerbank for din mobil eller pandelygte, mens du er afsted. De kan oplades forskelligt med enten usb, dynamo eller egne solceller. Så uanset hvilket vejr, du kommer ud i, har du muligheden for at have en driftssikker lampe eller lygte med på tur.

En anden ting, der er rigtig smart at have med, er en lommelygte, der kan lyse klart og langt, når du skal finde vej i den mørke skov, og I endnu ikke har fundet det perfekte sted at slå lejr for natten. Stort set alle vores lommelygter kan indstilles i flere niveauer, så du kan forlænge strømlevetiden, når der er brug for det og give den fuld gas, når det er nødvendigt. Skal du blot på en enkelt lejr-, kano- eller vandretur, hvor du ikke har brug for de vilde lommelygte-features, så har vi også enkelte robuste lommelygter til en flad pris.


De små mini’er

Nogle gange er der ikke brug for det helt store andet end et lille lys i teltet, når du lægger dig til rette med aftenlæsningen eller har brug for at finde toilettingene frem. Her kan det være smart med en lille lampe, som du enten kan sætte i hjørnet eller hænge op under teltdugen. Både Goal Zero og vores eget Asivik har lavet nogle yderst brugbare minilamper, der endda også fungerer som powerbank til al din elektronik.

Og hvis der er noget, der er smart, så er det da, når ens turgrej både fylder og vejer minimalt og samtidig har flere funktioner ikke?


Hyggegaranti med levende ild

Med en klassisk petroleumslampe fra tyske Feuerhand, er stemningen hurtig sat, når mørket falder på hjemme i haven, på turen eller på altanen. Stil lanternen på jorden, en træstub eller et på bord eller hæng den op i et træ og nyd, hvordan den levende flamme skaber både ro og hygge. Er du mere til stearinlys, kan du også vælge en biuak/teltlygte, der er udstyret med en holder til stearinlys, og kan suppleres med en olielampeindsats, når du skal ud på de lange ture.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker