Solpaneler og batterier

Slip for at bekymre dig om flade batterier på alle dine favorit-gadgets, når du er på tur.

Med en powerbank, et solpanel eller en pakke kraftfulde batterier i rygsækken kan du roligt bruge løs af både mobilen, GPS’en eller pandelampen uanset hvor langt ude i vildmarken, du er.

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Varta High Energy AA
  Varta High Energy AA
  35,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Varta High Energy AAA
  Varta High Energy AAA
  35,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Varta knapcellebatteri
  Varta knapcellebatteri
  25,00 kr
  Indlæser lager...

3 varer

pr. side
Faldende orden

Strøm til hele lejren

På de længere ture får strømmen på mobiler, tablets, GPS’er, pandelamper og powerbanks hurtigt ben at gå på. Når I er mange afsted, er det derfor en praktisk og effektiv løsning at medbringe et solpanel. Så kan I nemt udnytte hver en solskinstime til at oplade al jeres elektronik og sikre underholdningen undervejs. I Spejder Sport har vi masser af forskellige solpaneler i forskellige størrelser, der passer til både cykel-, kano- og vandreturen. Læs mere om de enkelte solpaneler ovenfor.

Powerbanks med masser af kraft

Når du skal på tur og stadig gerne vil have et skud civilisation ude i vildmarken, er det guld værd med en lille hårdfør powerbank, der kan klare både slag og fugt. Vores powerbanks er designet til friluftslivet, og der er derfor også smarte funktioner, som fx en praktisk lommelygte, på flere af vores modeller. På shelter-, spejder- eller kanoturen, hvor I er mange med strømhungrende gadgets, kan en stor powerbank hurtigt blive en lifesaver. Og skal I være afsted rigtig længe, kan I oplade powerbanken med et effektivt solpanel.

Batterier med maksimal ydelse

Selvom flere og flere produkter fås med genopladelig batteri, er der stadig indimellem brug for et par kraftfulde alkaliske batterier, der giver en høj og stabil ydelse. Det gør Varta High Energy batterierne, og derfor er det dem, du finder på vores hylder. Forbrugerrådet ”TÆNK” har desuden testet netop disse batterier som de bedste, da de giver op til 10 % mere ydelse end sammenlignelige batterier.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker