Mad og drikke

"Uden mad og drikke, du'r helten ikke". Vi kender alle det gamle ordsprog, så der må jo være noget om snakken. Kig forbi Spejder Sport inden den næste tur og få depoterne fyldt op. Noget du vil undgå?

Se de forskellige kategorier her: Vegetarisk | Glutenfri | Laktosefri

10 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Trek'n Eat Chokolade Mousse
  Trek'n Eat Chokolade Mousse
  Special pris 31,20 DKK Før 39,00 DKK
  Indlæser lager...
 2. Trek'n Eat Bøf Stroganoff
  Trek'n Eat Bøf Stroganoff
  Special pris 47,20 DKK Før 59,00 DKK
  Indlæser lager...
 3. Trek'n Eat Blåbærsuppe
  Trek'n Eat Blåbærsuppe
  Special pris 31,20 DKK Før 39,00 DKK
  Indlæser lager...
 4. Trek'n Eat krydderidåse som nøglering
  Trek'n Eat krydderidåse som nøglering
  Special pris 16,00 DKK Før 20,00 DKK
  Indlæser lager...
 5. Trek'n Eat Sødmælkspulver
  Trek'n Eat Sødmælkspulver
  Special pris 31,20 DKK Før 39,00 DKK
  Indlæser lager...
 6. Trek'n Eat Krydderisæt
  Trek'n Eat Krydderisæt
  Special pris 23,20 DKK Før 29,00 DKK
  Indlæser lager...
 7. Trek'n Eat Røræg med løg
  Trek'n Eat Røræg med løg
  Special pris 31,20 DKK Før 39,00 DKK
  Indlæser lager...
 8. Trek'N Eat Frugt Musli
  Trek'N Eat Frugt Musli
  Special pris 31,20 DKK Før 39,00 DKK
  Indlæser lager...
 9. Trek'n Eat Kylling i Karry
  Trek'n Eat Kylling i Karry
  Special pris 55,20 DKK Før 69,00 DKK
  Indlæser lager...
 10. Trek'n Eat Gullash
  Trek'n Eat Gullash
  Special pris 47,20 DKK Før 59,00 DKK
  Indlæser lager...

10 varer

pr. side
Faldende orden

Et solidt turmåltid

Når du har været i gang hele dagen, skal man ikke undervurdere værdien af et ordentligt måltid mad, der både mætter og smager godt. Derfor har vi været ret selektive med, hvilke frysetørrede retter, vi forhandler i Spejder Sport. At du så finder masser af REAL Turmat og Trek'n'Eat på vores hylder, skyldes det, at det er dét, vi selv har med på tur. Her er de gode, friske råvarer prioriteret, og retterne er nænsomt frysetørret, så både smag, næring og udseende bevares.

Retterne fås i et utal af varianter, så du kan nyde en ny smag hver dag, uanset om du er til kød, grønt, fisk eller vildt. Så kan det nok være, at spisepausen bliver en, du ser ekstra meget frem til på turen. Det er også mulig at få en komplet feltration fra REAL Turmat, hvor der, udover en velsmagende middagsret, også er puttet snacks, en varm drik og et mellemmåltid med i posen. Så bliver det ikke nemmere at få energi nok til turen.


Let at lave, let at bære

Med frysetørret mad i rygsækken slipper du for at slæbe en masse køkkengrej, råvarer og konserves. Alt du skal bruge er en gasbrænder og en lille gryde, så du kan varme vand til retten. Hæld det kogende vand direkte op i posen, lad det trække efter anvisningen på posen, og så er der ellers serveret. På den måde kan du både skære tid og vægt fra din madlavning uden at gå på kompromis med den gode smag og tilfredsstillelsen ved at spise sig ordentlig mæt efter en lang dag.


Varme drikke

Gourmetkaffe er ikke noget, du behøver at glæde dig til at få, når du kommer hjem fra tur. Du kan tage det med på turen. De smarte Growers Cup engangskaffebryggere indeholder nemlig gourmetkaffe af allerhøjeste kvalitet. Her får du single estate specialkaffe fra de bedste marker fra en udvalgt kaffefarm eller kooperativ, og det giver en smagsoplevelse, som du vil sætte ekstra meget pris på i vildmarken. Er du mere til te, har vi også lækre infusions te varianter, hvis du vil forkæle dine smagsløg lidt ekstra på turen.


Snack-tid

Ingen tur uden snacks! Uanset om du vil have lidt sødt til kaffepausen, eller om du vil holde sulten for døren indtil næste hovedmåltid, så har vi med garanti en snack, der kan friste både den søde og salte tand. På snack-hylderne har vi derfor alt lige fra mørk chokolade til energibarer, kiks og beef snacks, der både vejer og fylder minimalt, men smager, så du vil have mere.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker