Spise- og køkkengrej

Her finder du alt, du skal bruge, når måltidet skal nydes ude i det fri. Alt lige fra kopper, knive, skeer og gafler til skærebrætter, foldbare vinglas, salt- og peberkværne samt kaffekander og madkasser.  Uanset om du er til plast, træ eller emalje, har vi det grej, du vil have med på tur næste gang. 

16 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Wildo Mugg
  Wildo Mugg
  15,00 kr
 2. Wildo Fold-A-Cup Biobased
  Wildo Fold-A-Cup Biobased
  29,00 kr
 3. Wildo Fold-A-Cup Biobased
  Wildo Fold-A-Cup Biobased
  29,00 kr
 4. Wildo Camp-A-Box Basic Biobased, spisesæt
  Wildo Camp-A-Box Basic Biobased, spisesæt
  99,00 kr
 5. 510557WILDO KÅSA XL_foldekop_mug_ Azure_blaa_ Sugarcane_sukkerroer.jpg
  Wildo Kåsa XL Green, Maxi Mugg
  45,00 kr
 6. Wildo Fold-A-Cup Biobased
  Wildo Fold-A-Cup Biobased
  29,00 kr
 7. 504665.jpg
  WILDO Foldekop Big
  35,00 kr
 8. UCO 4 pieces Mess Kit
  UCO 4 pieces Mess Kit
  179,00 kr
 9. Wildo krydderidåse
  Wildo krydderidåse
  29,00 kr
 10. 510528_WILDO Spork Azure_blaa_ Sugarcane_sukkerroer.jpg
  Wildo Spork Green
  19,00 kr
 11. Wildo skærebræt
  Wildo skærebræt
  29,00 kr
 12. UCO 4 pieces Mess Kit
  UCO 4 pieces Mess Kit
  179,00 kr
 13. ske_uco_spork_sand_509572.jpg
  UCO Spork
  29,00 kr
 14. Wildo Fold-A-Cup Biobased
  Wildo Fold-A-Cup Biobased
  29,00 kr
 15. Optimus Titanium Long Spoon
  Optimus Titanium Long Spoon
  99,00 kr
 16. UCO Switch Spork Utensil Set
  UCO Switch Spork Utensil Set
  89,00 kr

16 varer

pr. side
Stigende orden

Det gode basissæt

Foldekop, tallerken og bestik er et must på enhver tur, der indebærer mad i en eller anden afskygning. Hvad du så foretrækker, er heldigvis helt op til dig selv. Vi har både rigtige emaljetallerkener og kopper samt bestik i rustfrit stål. Er du mere til en kompakt alt-i-en løsning, er spisesættet fra Wildo en klassiker, hvor du får en foldekop og to dele, en under- og overdel, som du kan bruge som tallerken. Supplér med en spork eller et bestiksæt, og du har dermed et sæt, som du kan bruge igen og igen.


Til friluftskokken

Når der skal trylles ved bålet eller trangiaen, er det smart med let og kompakt grej, der ikke fylder for meget i rygsækken. Så lad du bare grydeskeen og viskestykket blive hjemme og medbring i stedet sammenklappelige køkkenredskaber, letvægtsskærebræt, mikrofiberviskestykke og foldbare, vandtætte beholdere til olie og krydderier.


Nyd friskbrygget kaffe

Det er trist at gå ned på god kaffe, for når du har vandret længe eller været i gang i timevis med øksen og fået styr på bål og lejr, så trænger (og fortjener!) man altså en god kop kaff’. Så husk GSI Percolatoren, Java Drip eller den testvindende stempelkande, Java Press, næste gang, du skal afsted og gerne vil nyde en god kop friskbrygget kaffe foran bålet eller i teltåbningen, mens solen står op. Vi har sågar grejet til, hvis du også vil kværne bønnerne selv. Skal det gå stærkt, og skal du hurtigt videre, har vi selvfølgelig kopper med isolerende etuier, der holder din kaffe eller te varm.


Vin i et rigtigt glas

Du har sikkert prøvet at stå omkring bålet, mens maden simrer og få skænket et godt glas rødvin…i din foldekop. Næste gang, du skal afsted, skulle du prøve at medbringe et vinglas fra GSI. Her kan du skrue stilken af, så det lille stykke luksusgrej nemt kan få plads i tasken. For der er bare noget lækkert ved at kunne slynge vinen rundt i et ordentligt glas, uanset hvor langt ude i vildmarken du er.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker