Vandflasker og drikkesystemer

Mangler du en drikkedunk til børn, en sund vandflaske eller en stor vanddunk med hane? Så er du landet det rigtige sted. Hos Spejder Sport har vi vandflasker og vanddunke til et hvert behov. Også behov du ikke er klar over, at du har.

Læs, hvorfor du skal vælge den sunde drikkedunk

1 vare

pr. side
Stigende orden
 1. Asivik Biobased Bottle - drikkedunk
  Asivik Biobased Bottle - drikkedunk
  39,00 kr

1 vare

pr. side
Stigende orden

Sluk tørsten med en bæredygtig vandflaske

Vidste du, at vi i Danmark køber 120 millioner liter flaskevand om året. Det svarer til 21 liter per indbygger - det dobbelte af, hvad vi købte i 2005. En stor andel af vandflaskerne kommer fra udlandet, og det er hverken godt for miljøet eller din pengepung. Derfor er det bæredygtigt at investere i en vandflaske eller drikkedunk, som du kan genbruge igen og igen. I Spejder Sport har vi et stort udvalg af genanvendelige vandflasker, som endda kommet i en lang række flotte farver eller som stål-udgaver.

Du mindsker både dit plastikforbrug og besparer den transport og renselsesproces, som flaskevand undergår (især i udlandet). Mange undersøgelser viser også, at vand fra den danske undergrund i mange tilfælde er renere end vand fra udlandet. Endnu en god grund til at medbringe dit eget postevand fra vandhanen i din drikkedunk. Hvis du oveni købet kommer isterninger ned i din termo drikkedunk, har du dejligt køligt drikkevand hele dagen.

Du opnår mange fordele ved en genanvendelig drikkeflaske:  

 • Du mindsker dit plastikforbrug
 • Du besparer den transport og renselsesproces, som flaskevand undergår (især i udlandet)
 • Vand fra den danske undergrund er renere end vand fra udlandet
 • Du er mere tilbøjelig til at drikke de anbefalede to liter vand om dagen

Vælg den sunde drikkedunk

Er du på jagt efter den sunde drikkedunk uden kemi? Så kan du roligt vælge en Nalgene drikkedunk eller en Klean Kanteen drikkedunk. Alle Nalgene vandflasker er fremstillet i kraftigt co-polyester uden BPA, BPS og Ftalater. Det er intet under, at de sunde drikkedunke fra amerikanske Nalgene er blevet fast inventar i mange rygsække. Det kraftige materiale gør dem nemlig også næsten umulige at slå i stykker.

Vil du helt væk fra plastikken, er mange kunder blevet glade deres drikkedunk i metal fra Klean Kanteen. Sådan en metal drikkedunk i rustfrit stål er selvfølgelig også BPA og gift-fri. Men du får ikke bare en sund BPA fri drikkedunk, du får også en drikkeflaske, der kan klare nogle tæsk. Deres vandflasker er fremstillet i højkvalitets rustfrit stål, og behøver derfor ikke – i modsætning til mange andre drikkeflasker i metal – en behandling på indersiden, og kommer aldrig til at påvirke smagen på det, du kommer i flasken.


Alt fra drikkeflaske til vanddunk

Mangler du en drikkedunk til børn, en sund drikkeflaske eller en stor vanddunk med hane? Så er du landet det rigtige sted. Hos Spejder Sport har vi vandflasker og vanddunke til et hvert behov. Også behov du ikke er klar over, at du har. Vi har ikke en eneste vandflaske i glas i vores sortiment, fordi de let går i stykker. Vandflaskerne i vores sortiment er alle lavet af hårdføre materialer. Mangler du en drikkedunk til cykel eller sport, så bliver du taknemmelig for en drikkeflaske, der kan betjenes med én hånd. Til familiens mindste har vi også sørget for en drikkedunk til børn med enhåndsbetjent låg og godt greb.

Skal I på tur, så har vi en stor vanddunk, der kan klare mosten. Er det til drikkevand på legepladsen, kan en stabil vanddunk med hane anbefales – så kan de små poder nemlig selv håndtere den. Mangler du en vandbeholder til shelterturen, så kan en vanddunk på 5 liter være nok. Skal hele spejdertroppen have til deres drikkeflaske og til opvaskevand, skal du nok vælge en vanddunk på 25 liter eller mere. Den foldbare vanddunk på 15 liter er smart, hvis det kniber med pladsen.

Hos Spejder Sport kan du finde lige det, du mangler:

 • Hårdføre drikkedunke til børn og voksne
 • Sunde drikkeflasker uden kemi som BPA, BPS og Ftalater
 • Vandflasker, der holder indholdet koldt hele dagen
 • Store vanddunke med hane – perfekte til udendørs forsamlinger
 • Smart folde vanddunk, der fylder minimalt i tom tilstand
 • Drikkesystemer og drikkedunke til sport og cykel


Sådan får du nok vand på turen

Det kan være svært at få drukket de anbefalede 1,5 til 2,5 liter vand om dagen. Det er endnu sværere, hvis du er på tur og ikke har adgang til vand løbende. På vandreture og cykelture skal du også gerne drikke endnu mere end de 2,5 liter, fordi du sveder. Skal du på tur i vildmarken er det også vigtigt at du undgår dehydrering. Kvalme og træthed kan få dig til at falde eller begå fejl, som kan blive livsfarlige, når hjælpen er så langt væk.

Bærer du på dit eget vand, så kan det være en fordel at have to drikkedunke. Du kan placere dem i hver sin side af rygsækken, så vægten er lige fordelt. Fylder du den ene vandflaske med saftevand med en lille smule salt, er du godt dækket ind. Du kan dertil gøre det til en vane, at du drikker et par kopper vand fra din foldekop, hver gang du når en vandpost. Ved du på forhånd, at du kommer forbi en masse å-løb, kan du købe udstyr til vandrensning.

Skal du vandre eller cykle langt, er et drikkesystem godt givet ud. Systemet gør det let at tage små slurke vand løbende – uden at rygsækken skal af eller på. Et drikkesystem fra Osprey vejer og fylder heller ikke særligt meget i sig selv, og det fordeler vægten jævnt, så du ikke belaster ryggen. Du kan læse flere af vores bedste tips i artiklen Bliv klog på dehydrering.


Find drikkedunk til børn og familien

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores vandflasker og vanddunke. Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for jer? Så giv os et kald. Vi sidder klar på telefonerne alle hverdage mellem klokken 10 og 15. Handler du online får du gratis fragt ved køb over 298,-. Ønsker du at returnere har du hele 30 dage. Besøg en af vores 21 butikker, hvis du gerne vil have flere tips til, hvordan du bedst muligt fragter dit eget drikkevand og undgår dehydrering.


Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker