Uldsokker

Forkæl dine fødder med tykke uldsokker eller tynde uldstrømper. Om det handler om at holde fødderne varme i stuen eller forebygge svedige tæer på vandreturen, så har vi et varieret udvalg af merino uld sokker til dig. Mand eller kvinde, stor eller lille. Find og bestil varme uldsokker online.

12 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Asivik Walker Sock
  Asivik Walker Sock
  99,00 kr
 2. Asivik Walker sok i uld
  Asivik Walker sok i uld
  99,00 kr
 3. Asivik Walker merinould sok
  Asivik Walker merinould sok
  99,00 kr
 4. Asivik Trekking Sock HW
  Asivik Trekking Sock HW
  129,00 kr
 5. Asivik Trekking Sok
  Asivik Trekking Sok
  Bedømmelse:
  100%
  119,00 kr
 6. Asivik Liner Sock, Wool, 3-pack
  Asivik Liner Sock, Wool, 3-pack
  249,00 kr
 7. Asivik Liner Sock, Superwick
  Asivik Liner Sock, Superwick
  Bedømmelse:
  100%
  69,00 kr
 8. Asivik Liner Sock, Wool
  Asivik Liner Sock, Wool
  99,00 kr
 9. Asivik Trekking Sok, 2-pak
  Asivik Trekking Sok, 2-pak
  199,00 kr
 10. Asivik Ski Sock Warm, 2-pak
  Asivik Ski Sock Warm, 2-pak
  249,00 kr
 11. Asivik Ski Sock
  Asivik Ski Sock
  149,00 kr
 12. Asivik Ski Sock
  Asivik Ski Sock
  149,00 kr

12 varer

pr. side
Stigende orden

Føl dig på toppen i uldsokker

Når du er på skiferie, vandrer i fjeldene eller bare vil hygge derhjemme i de kolde måneder, er et par gode sokker i uld uundværlige. Ikke alene er de med til at holde dig varm. De er også utroligt behagelige og åndbare. Til forskel fra bomuld egner uldsokker sig bedre til at absorbere vand – endda uden at køle. Fibrene er også med til at give en utrolig blødhed, styrke og isolerende egenskaber. Sker det, at du tager for kolde, varme, små eller for store sokker på, kan det ødelægge både dit humør og turen. Heldigvis kan du både undgå sure miner og kolde fødder med vores bløde og behagelige uldsokker i den rette størrelse. Få praktiske tips til at holde varmen, når kulden bider og se videoen herunder

Hos Spejder Sport elsker vi uld. Vi har blandt andet tynde samt tykke uldsokker fra førende producenter som Thorlo, Devold, Falke - og så naturligvis vores eget, Asivik. De forskellige uld sokker er især velegnet som vandresokker. Savner du luksuriøse sokker til hverdagsbrug, går de bestemt også an. Find dem som ankelstrømper eller knæstrømpe i en flot farve og pæne mønstre. Med gode forstærkninger, flade syninger og en god pasform i fokus kan du få en succesfuld tur ned ad pisten, på løbeturen og arbejde. Hver gang. I vores udvalg af uldsokker finder du:

 • Varme skisokker til den lange dag på pisten
 • Isolerende og åndbar merinould i høj kvalitet
 • Bredt sortiment til både mænd og kvinder
 • Praktiske vandresokker til forebyggelse af vabler

De tynde såvel som tykke uldsokker til mænd og kvinder holder fødderne behageligt tempererede. Helt uden at kradse og klø på din hud. Nu er det endnu lettere at vælge strømper i en pæn farve og den rette størrelse. Kig efter producenter som Devold, der er mestre i at fremstille de ypperste varer i 100% uld. Her er du altid sikret komfort og kvalitet på højt niveau. Vidste du, at Devold også laver undertøj i uld? Kig forbi deres sortiment her og gå all-in på lækre det lækre materiale samt tilbehør til en stærk pris.

 

Hvorfor bør jeg vælge uldstrømper?

Tanken om at iklæde dig i varme uldsokker, får måske allerede fødderne til at svede. Men faktisk har det bløde materiale mange fordele, hvad end du skal være aktiv eller slappe af. Dette skyldes, at uld er naturligt lugthæmmende, giver en dejlig naturlig varme og isolerer, selvom dine sokker bliver våde. Nøglen til disse fantastiske egenskaber ligger i strukturen. Her har store dråber fra eksempelvis vand svært ved at trænge ind. Omvendt kan vanddamp godt komme ud. Denne overfladestruktur gør, at uld både holder på den varme, din krop producerer, men beskytter også mod overophedning. Med andre ord:

 • Dine fødder bliver holdt varme, samtidig med at blive kølet af 
 • Uldsokker har typisk høj isoleringsevne og modvirker dårlig lugt 
 • Du kan roligt tage uldsokker på i vandrestøvler og i skistøvler 
 • Mulighed for at iklæde dig bæredygtige strømper i høj kvalitet

En af de mest udbredte typer af uld er merinould. Det ofte bliver brugt til undertøj, sokker og mellemlag til outdoor. Køber du merino uld sokker, vil de kradse mindre end sokker i almindelig uld. Ligeledes har bakterier, der normalt får dit tøj til at lugte af sved, sværere ved at udvikle sig i merinould. På den måde egner disse typer uldsokker sig lige så godt til hverdag som på vandreturen. Sokkerne er derfor den perfekte gave, hvad end det er til dig selv, en ven, kollega eller et familiemedlem. Hos Spejder Sport har vi flere dejlige uldsokker i merinould. Interesseret? Vælg frit blandt alle hylder i vores sortiment.

Vil du lære mere om, hvor merinould stammer fra? Få svaret i denne guide om uld. Glem ikke at passe godt på dine nye strømper. Både tykke og tynde uldstrømper er nemlig skrøbelige, når de kommer til vask. Hvis uldstrømper bliver vasket i normal vask, vil de nyttige fibre blive ødelagt. Bagefter har de fine strømper mistet deres egenskaber. Sørg derfor at vaske uld strømper med speciel uld-vaskemiddel. På den måde forlænger du levetiden for de dejlige strømper og opretholder uldens funktionelle egenskaber.

 

Forkæl fødderne med tykke eller tynde uldstrømper fra Spejder Sport

Lad det være slut med at fryse om fusserne. For vi fortjener alle sammen at føle os behagelig til mode. Brug uldsokker lavet af naturens bedste materialer - uanset om det er sommer eller vinter. For selvom formålet med et par uldsokker er, at du ikke fryser, kan de også køle dig af i de solrige sæsoner. Netop derfor bruger mange soldater, jægere og vandrefolk uldsokker året rundt. Bestil et par tynde eller tykke uldsokker hjem i dag og prøv forskellen. Kan du ikke overbevises, så kan du se hele vores sortiment af strømper til dame og strømper til herre her

Har du fundet et par uld strømper i den rette størrelse, farve eller pris? Vi håber, at du svarer ja. Når du bestiller uldsokker og mange andre varer fra vores sortiment, sørger vi altid for hurtigst mulig levering til en fordelagtig pris. Har du behov for at få svar på nogle spørgsmål, så kontakt os med det samme. Hos kundeservice besvarer vi gerne på alt fra mulighed for fri fragt, køb af bestemte produkter, retur og mere. Du finder information som e-mail og telefonnummer til kundeservice her. Du er naturligvis også hjertelig velkommen i vores butikker. Find den nærmeste Spejder Sport-butik nær dig.

Se også alt vores outdoor tøj her

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker