Mærker
3 stk

Utility Flame

Utility Flame hjælper dig let og simpelt med at koge vand til kaffen eller den frysetørrede ret. Den letantændelige gel kan bruges på ture hele året rundt, da den hverken fryser eller smelter. Samtidig afgiver gelen hverken røg eller lugt og indeholder ingen giftige stoffer.

Alt du skal gøre er at smøre gelen ud på metal, hård jord eller en anden form for brandsikker overflade og tænde gelen med en tændstik eller lighter. Så behøver du ingen cowboyder-tricks med hjemmelavede stearinbomber og indsamlet birkebark - Du skal blot tænde gelen og bygge dit bål op omkring den eller bruge den som den er med Utility Flames sammenfoldelige komfur.  

Gelen fås enten i portionsanretninger med 37 ml eller 177 ml pose med genluk. 37 ml Utility Flame gel brænder i ca. 15-20 minutter - Nok til at koge vand til kaffen. Utility Gel er godkendt af det amerikanske militær, så med dette i rygsækken, kommer dine båltændingsskills hurtigt op på niveau med de amerikanske elitesoldaters.

Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse