Værktøj

Uanset om du skal save, grave, opbevare, konstruere eller løfte, kan du løse opgaven med værktøj fra Spejder Sport. Vi har nemlig grejet, der klarer ærterne både hjemme på matriklen og grejet, der kan foldes smart sammen og komme med på tur eller patrulje.

Hav saven lige ved lommen

Et must i del af et veludstyret værksted er en god, skarp sav, og det behøver ikke være besværligt at have saven på turen – slet ikke når den kan foldes sammen til næsten ingenting.

Med en Nordic Pocket Saw får du lidt af et bæst med som følgesvend, og den knivskarpe motorsavskæde skal nok hjælpe dig med alle tænkelige opgaver enten hjemme i haven eller i selv den mest hidsige vildmark. Synes du, at mindre også kan gøre det, har vi også en mindre foldesav, der er lige til at stikke i lommen.

Hjælp til de tunge løft

Hvis du ved, at du skal ud og løfte eller flytte store, tunge elementer, opstramme tovbane eller noget helt tredje, så er det en londonblok, du skal putte i rygsækken.

Med en selvlåsende krog løber londonkrogen ikke tør for kræfter, og du er sikker på, at få jobbet gjort.

Pas på grejet med en patruljekasse

De klassiske patruljekasser med aluminium og bærehåndtag er både solide og praktiske. Her kan du have alt jeres grej til den ugentlige sommerlejr, og den kan nemt pakkes på paller og sendes afsted med fragtmand.

Kassen er også ideel til følsomt grej, der kræver ekstra beskyttelse eller i institutionen, hvor der ikke kan bruges nok opbevaringskasser.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder