Vandopbevaring

Her finder du drikkeflasker til skoletasken, slagfaste drikkedunke til vandreturen, og store vanddunke til campingvognen.

Drikkeflasker der ikke går i stykker

Har du også købt dig fattig i drikkedunke, der revner, når du eller junior taber den i klasseværelset, på fjeldet, cykelturen eller legepladsen? Og leder du efter den ultimative løsning? Så behøver du ikke lede videre! Det er nemlig ikke tilfældigt, at amerikanske Nalgene er blevet en fast turmakker i rigtig mange rygsække, store som små.

Alle Nalgene flasker er nemlig fremstillet i kraftigt co-polyester (uden BPA, BPS og Ftalater), hvilket gør dem stort set umulige at slå i stykker.  Vil du alligevel helt væk fra plastikken, har vi også mange både børn og forældre, der er blevet glade for Klean Kanteen drikkeflaskerne i BPA- og giftfrit stål, der også kan klare en del tæsk.

Vand nok på turen

Afhængig af hvor og hvor mange, I er på tur, skal der forskellige vandopbevaringsløsninger til for at kunne servicere lejren. Hvis I kun er et par stykker, og der er tæt til enten en vandpost eller et vandløb, så kan en 1 liter Nalgene flaske i hver side af rygsækken være en god måde at have vand nok med – især hvis der også skal bruges lidt til kaffen eller din REAL turmad.

Er I mange, der er afsted, og skal der laves mad og vaskes op, får I hurtig brugt adskillige liter vand. Her er det ikke massevis af mindre drikkeflasker, der nødvendigvis er sagen, men i stedet større, praktiske drikkedunke, f.eks. foldbare eller med hane.

Har du selv svært ved at få drukket nok på turen, kan du overveje, om du skal have en træ- eller foldekop hængende på ydersiden af rygsækken og gøre det til en vane at drikke 2-3 kopper, hver gang du kommer til et vandløb eller en vandpost. Måske kan en vandblære, eller camel bag, gøre det nemmere for dig at få drukket nok. Så har du nemlig hele tiden drikketuden lige ved munden og kan nemmere undgå dehydrering.