Vandtætte jakker til damer

Man bliver kun våd én gang, når det regner. Hos Spejder Sport synes vi, at det er én gang for meget! Derfor har vi samlet en række vandtætte jakker, så du, hvis du lige som os, hellere vil slippe for at blive våd, når det danske vejr viser sig fra sin bedste sine.  

Hold din vandtætte jakke vandtæt

Over tid vil din vandtætte jakke miste en del af sin vandtæthed. Derfor er det vigtigt, at du husker at vedligeholde den og imprægnere den, så den kan blive ved med at holde dig tør, når du er på tur.

Se, hvordan du imprægnerer din skaljakke, her:Med eller uden for

Vores vandtætte jakker findes i mange tykkelser; nogle med for, nogle uden. Du bør derfor overvejer, hvad du skal bruge din jakke til, før du vælger, hvilken model, der passer til dig og dit behov.

En skaljakke er den typiske regnjakke med en vandafvisende overflade og tapede syninger. Disse er særdeles nyttige i kraftigt regnvejr, men kan til tider være svære at ånde i. Jakken blokerer for vinden, så du kan holde dig varm, selvom jakken ikke er foret – Særligt hvis du skal bruge jakken til aktiv brug.

Andre af vores jakker er imprægneret med en vandtæt membran, der gør, at regnen ikke kan slippe igennem. Nogle af disse jakker er udstyret med for, der kan holde dig varm selv i vinterens bidende frost.

Derfor vil en sådan jakke være værd at overveje, hvis den skal bruges til et lavt aktivitetsniveau eller i koldere klima.

Jakke eller poncho?

Både den vandtætte jakke og poncho er særdeles nyttig som regntøj, når det danske efterår viser tænder, og regnen står ned i stænger.

En vandtæt jakke er dog ikke kun god at have i regnvejr. Den kan bruges som overtøj til mange formål, og er også et godt bud på et ydre lag, når du klæder dig efter 3-lags-princippet. De mange lækre designs gør, at du også kan bruge din vandtætte jakke som hverdagsjakke.

Står du og skal til fest, mens det står ned i stænger udenfor, kan ponchoen nemt blive din nye bedst ven. Den er så rummelig, at du ikke behøver at gå på kompromis med dit outfit for at møde tør op til festen – Du smider bare din poncho udenpå, og så er du klar til at tage af sted.

Når du når frem til festen, pakkes ponchoen let sammen og fylder så lidt, at den kan være i din clutch eller lille taske, så er den klar til at blive fundet frem, når du skal hjem igen.
Betalingsmuligheder:
Betalingsmuligheder