Victorinox Handyman schweizerkniv
Før musen henover billedet for at zoome

Victorinox Handyman schweizerkniv

DKK 679,00
   På lager
Antal
Varenummer: 441343
Schweizerknivene er kendetegnet ved funktionalitet og høj kvalitet. Denne udgave er ingen undtagelse! Den kan hurtigt blive uundværlig for dig, da den indeholder 20 forskellige slags værktøj:

Stort knivblad, lille knivblad, proptrækker, dåseåbner m. skruetrækker, nøglering, pincet, tandstikker, saks, krog, sav til træ, syl, oplukker m. skruetrækker og mulighed for afisolering af ledning/kabel, mejsel, neglefil m. metalfil, neglerenser og metalsav, lille skruetrækker, tang der kan skære og bøje ståltråd.  


Længde: 91 mm.

TIPS:
Slibning:  Det er meget forskelligt hvor hurtigt bladene mister deres skarphed. Det afhænger meget af hvad kniven bruges til. Ofte er det dog kun æggen, der har lagt sig, og i stedet for at slibe bladet, kan en tur med et almindeligt strygestål i mange tilfælde hjælpe. Det har den fordel at der ikke slibes noget af stålet og æggen bibeholder sin oprindelige vinkel. En slibesten eller diamant slibestål vil altid slibe en smule af stålet, og overdreven slibning vil uungåeligt medføre mindre og mindre knivblad. Hvis bladet hurtigt føles sløvt,kan man forsøge at lave en mere stump vinkel, som også er mere robust. Jo spidsere vinkel på skæret, jo lettere lægger æggen sig ved brug.

Rengøring : skidt samles let imellem værtøjerne og mellemlæggene, hvor det så hindrer at værktøjerne kan foldes uhindret op og i. Når kniven skal renses, kan den vaskes i  lunkent vand med lidt opvaskemiddel tilsat. Alle værktøjerne åbnes og lukkes mens evt snavs børstes ud. Kniven tørres med alle dele foldet ud. Når den er helt tør olieres de bevægelige dele i samlingerne med lidt syrefri olie. Især frugtsaft kan, når det tørrer op, klistre en kniv så meget sammen, at bladene bliver næsten umulige at folde ud. Dette kan forhindres ved at tørre knivbladet af straks efter brug.

Vis mere
Vis mindre

Hvad siger knivloven?

Er du i tvivl om hvornår du må gå med kniv og til hvilke formål? Så bliv helt skarp på den nye knivlovher.

 

Udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

kundeservice@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse