Damestøvler til vinter og casual

Der er ikke noget ved at gå igennem vinteren med kolde og våde tæer. Vinterstøvler til damer skal være varme, pæne og gerne holde til at blive brugt dagligt i mere end én vinter. Vi har et stort sortiment i varme damestøvler, der med garanti får dig tør og varm gennem den danske vinteren - flere år i træk.

Varme vinterstøvler til kvinder

En god, varm damevinterstøvle er en nødvendighed, når vinteren sætter ind og sneen begynder at falde. Desværre findes der mange vinterstøvler til damer på markedet, hvor udseendet er prioriteret så højt, at vinterstøvlerne har mistet deres egentlige funktion; at holde dine fødder varme.

I vores sortiment har vi derfor prioriteret støvler, der ikke kun er pæne, men også varme. Igennem mange år har vi blandt andet solgt de populære damestøvler fra Sorel.

Grundprincippet i Sorels udvalg af vinterstøvler er:
  1. En varm udtagelig indersok

  2. Vandtæt gummifod

  3. Langt og varmt skaft

Fordelen ved den udtagelige indersok er, at du kan være sikret en helt tør vinterstøvle hver morgen, når du skal ud af døren. Er vinterstøvlen blevet våd indeni - enten fordi der er kommet sne eller vand ned i den eller du har svedt i dem - kan det ellers stort set være umuligt at få den tør til dagen efter, da ydersiden af støvlerne som regel er mere eller mindre vandtæt.

Derfor er det en fordel, at du kan tage indersokken ud, så støvlen uden problemer bliver knastør til dagen efter. Det øger ikke kun dens funktionalitet, men gør den også væsentligt mere behagelig at få på igen.

Du kan læse mere om Sorel vinterstøvler her.

Før sneen falder, er det måske ikke så vigtigt at din vinterstøvle er vandtæt, men så snart sneen og sjappen sætter ind, vil du prise dig lykkelig for et par vandtætte vinterstøvler. Vandtætheden på læderstøvler kan opnås med lædervoks, mens støvler i andre materialer kan sprayimprægneres. Husk på, at vandtætte støvler i mange tilfælde ånder dårligere end ikke-vandtætte støvler, og du risikerer derfor at svede mere i dem. Derfor er det vigtigt, at du engang imellem lader dine støvler blive gennemtørre, selv hvis de er vandtætte.

Du kan læse mere om vedligeholdelse af sko og støvler her.

Holdbare vinterstøvler

Alle vinterstøvlerne i vores sortiment er udvalg med henblik på materialer, der er beregnet til at blive brugt igennem sne, sjap og slud i flere sæsoner. Flere af vores støvler er i læder eller Nubuck-læder og holder derfor i mange år med den rette vedligeholdelse og behandling.

Er støvlerne ikke i læder, er materialet behandlet sådan, at vand og skidt holdes ude ved hjælp af en vandtæt membran.

Stå fast på de glatte fortorve

En udfordring, som vintermånederne også bringer med sig, er glatte fortorv. Selvom mange er gode til at få ryddet deres fortorv for sne, er det stadig nemt at skride på det glatte underlag.

Mange vinterstøvler er godt profileret, så de står godt fast på de isglatte veje, bl.a. støvlerne med Omni-GRIP såler. Der findes dog også finere støvler med helt glatte ydersåler kan til tider kæmpe lidt med at stå fast.

Har du store problemer med dette, kan du vælge at tilkøbe en ekstra pig-sål til dine støvler, som netop er lavet til at give ekstra fodfæste på det glatte underlag.