Wampeace Drake Jacket, Herre
Før musen henover billedet for at zoome

Wampeace Drake Jacket, Herre

DKK 1.199,00
Vælg størrelse:

   På lager
Antal
Varenummer: 505269
Warmpeace har lavet denne lette og varme jakke som er let at have med i rygsækken på de lange og store ture, men i lige så høj grad hvis man skal en kort tur i skoven, og skal have noget med til når solen ligger lavt og temperaturen falder.

Drake jakken har elastik i ærmerne som slutter tæt om dine håndled og undlader kold vind op ad armene ligesom der i kraven er en justerbar elastik der kan strammes og slækkes i nakken. Jakken har to vertikale lommer på ydersiden der har god højde og dybde til enten at varme hænderne, eller opbevare mobil, pung og lignende. I indersiden er der to dybe inderlommer i hver side af jakken uden lukning, og på den venstre af disse, endnu en inderlommer, denne med lynlås.

På længere ture hvor man får varmen undervejs er denne jakke velegnet til at have liggende øverst i rygsækken til at finde frem og tage på når man mellem strækkene holder pause og ikke skal blive kold.

Detaljer
•Vægt: 350g (XL)
•Isolering: Dun (600 cuin)
•Ultralet og varm

Vis mere
Vis mindre
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Julegaver

Bestil julegaver senest d. 20. december kl. 12. Så leverer vi inden jul.

Vi bytter julegaver frem til og med d. 21. januar 2018.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse