Warmpeace Viking 300 180H, dunsovepose

DKK 1.499,00
På lager

Dunsovepose til sommerbrug

Warmpeace Viking 300 er en sikker vinder på Caminoen. Takket være det nyudviklede Loft Nylon DWR materiale, der giver mulighed for, at få et godt og isolerende ”løft” med en mindre mængde dun har Warmpeace fået mulighed for, at skabe en let og kompakt sommersovepose.

Warmpeace Viking 300 sikrer, at du under normale skandinaviske forhold kan sove udendørs fra maj til september. Derudover er Viking 300 et godt valg til overnatning i hytte eller brug på Caminoen året rundt.

Denne udgave af soveposen er beregnet til dig der måler 180 cm eller derunder. Når du vælger en sovepose, der passer til din højde skal du slæbe mindre, og sparer energi og får ekstra varme i løbet af natten, da du ikke skal varme 20 cm ekstra tom luft op.

Vi anbefaler generelt dunsoveposer, da dun er det bedste materiale på markedet i forhold til, at sikre optimal komfort og har det bedste forhol
Varenummer:503025

Hvorfor er dun så godt?

Dun er et lille naturligt mirakel, når det kommer til at holde varmen og være godt isoleret. Men hvorfor er dun så fantastisk? Læs om alle fordelene ved at vælge soveposer af dun.