Outlet – spar masser af penge

Find et stort udvalg af tøj og tilbehør til hverdag og friluftsliv til lave priser. Uanset om du leder efter gode tilbud på vandtætte jakker, vandrebukser, uldundertøj eller vandrestøvler, kan du spare mange penge ved at handle outlet hos os.

Varerne er kun til salg i vores webshop.

Bedst sælgende
Asivik Phone Case iPhone
Asivik Phone Case iPhone Før DKK 119,00
DKK 29,00
Info/køb
Asivik Spray EVAP-bukser, unisex
Asivik Spray EVAP-bukser, unisex Før DKK 499,00
DKK 349,30
Info/køb
Asivik Trekking Sock, Wool
Asivik Trekking Sock, Wool Før DKK 119,00
DKK 83,30
Info/køb
Salomon XA Pro 3D GtX, dame
Salomon XA Pro 3D GtX, dame Før DKK 1.299,00
DKK 909,30
Info/køb
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Outdoor outlet og professionel rådgivning

Outlet på beklædning, fodtøj og grej til damer, herrer og børn er ikke tilfældige varer der er indkøbt kun til at blive solgt på outlet’en. Vores outdoor-outlet varer er særligt udvalgt af vores indkøbere og vi har personligt brugt flere af varerne på egne ture.

Varerne kan dog være udgået eller findes i begrænset størrelser og antal.

Når du shopper i vores sko-outlet, tøj-outlet, cykel-outlet, børnetøjs-outlet eller støvle-outlet får du naturligvis altid den sædvanlige gode og professionelle rådgivning.

Rabat på gode outdoor varer

Her i outlet udsalget er det vores mission at spare dig penge med de bedste tilbud på udendørs tøj.

Vi ved, at dit udendørs tøj og grej er dit største aktiv, når du er på tur i udfordrende terræn og udsættes for temperatur svingninger og regn og vind. Vi har mange forskellige varer på lager: turgrej, fleece jakker og trøjer, uldundertøj, t-shirts og toppe, vandrestøvler og regntøj. Det er kun en lille del af de outlet friluftsvarer, du finder hos Spejder Sport.

Hvis du er usikker på hvilken vare, der passer til dine behov, kan du altid få hjælp. Vores medarbejdere har mange års erfaring og står til rådighed for at tilbyde ekspert rådgivning.

Hvis du vil have et særligt godt tilbud, så hold øje med brandet Asivik, som er dansk udviklet hvor du virkelig får value-for-money. Og på outlet sparer du yderligere store penge.

Outlet i butikkerne

Du finder en del af de populære og billige outlet-varer i vores butikker. Besøg fx vores butikker i Næstved, Esbjerg, København, Tåstrup og City2 og få et godt tilbud på vores mange outlet varer til lave priser.
Spejder Sport - udstyr til eventyr

Danmarks største outdoor-kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner friluftsfolket med grej til alle slags ture og aktiviteter.

Kundeservice

Åbningstider:
Mandag-torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15

salg@spejdersport.dk
43 55 35 00

Se e-mærket status her

Spejder Sport A/S   •   Lejrvej 13   •   3500 Værløse