Bålmad for børn
FIND I BUTIK
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
- {{ weekDay.translated.name }}:
- {{ formatTime(businessHour.businessHour.start) }} - {{ formatTime(businessHour.businessHour.end) }}
Beskrivelse
Beskrivelse
Flot og velillustreret inspirations- og opskriftsbog til Bålmad for børn
”Bålmad for børn” giver masser af tips, gode råd og ikke mindst opskrifter på nemme retter tilberedt over bål.
Ba°lmad for børn er opfølgeren til succeserne Bogen om ba°lmad og Grøn ba°lmad. af parret Nicolai og Eva Tram. Denne gang har deres to drenge, Finn og Bjørn, ogsa° givet en ha°nd med.
Bøgerne er blevet til i et samarbejde mellem kok og TV-vært Nicolai Tram, hans kone fotograf Eva H. Tram, som har taget bogens smukke billeder og deres to drenge Finn og Bjørn.
Sammen giver de deres personlige tips til, hvordan de med succes har gjort bålet til en vigtig del af hverdagen og bruger det som omdrejningspunkt for uforglemmelige oplevelser udendørs med familie og venner – og bare de fire sammen.
Bogen er fyldt med flotte billeder, der i tillæg til de mange gode opskrifter, giver masser af inspiration til kunsten at lave grøn mad over bål.
Om Bålmad for børn
Pak en kurv med ra°varer, fyld en kasse med brænde, fa° ungerne i tøjet og drag afsted. Ud i naturen for at lave ba°lmad. Snobrød og skumfiduser kan være hyggeligt, men der er meget andet, du ogsa° kan lave – og det behøver ikke at være besværligt.
Familien Tram bruger ba°let som omdrejningspunkt for gode stunder sammen pa° alle a°rstider.
I Ba°lmad for børn deler de deres bedste opskrifter pa° nemme ba°lretter, som de fleste vil elske. En lille smule forberedelse gør hele forskellen, sa° det frem for at blive frustrerende og besværligt bliver sjovt, velsmagende og inkluderende og selv de mindste kan være med.
Du finder selvfølgelig de oplagte klassiske opskrifter pa° pandekager, æbleskiver og chili con carne. Men ogsa° nye retter sa°som butterchicken, krab belurer, sliders og efterskole-wraps.
Med hver ret fa°r du en komplet guide til, hvilke ra°varer der skal pakkes i madkurven, hvilket udstyr I fa°r brug for, hvordan I bedst bygger og tænder ba°let, og selvfølgelig trin for trin instruktioner til, hvordan I laver retterne.
Om forfatterne Nicolai Tram har som kok arbejdet pa° toprestauranter i ind og udland, før han forlod restaurationsbranchen for i stedet at lave tv. Med sine bøger om bålmad markerer han en nyfunden kærlighed til maden og ikke mindst ilden.
Eva H. Tram har arbejdet som gastronomisk skribent og redaktør for magasiner og guides i mange a°r, inden hun nærmest ved et tilfælde samlede kameraet op og lod sin madglæde vitalisere sig i flotte og smukke billeder.
Detaljer:
- Forfattere: Eva Helbæk Tram, Nicolai Tram, Finn og Bjørn
- Fotograf: Eva Helbæk Tram
- Sider: 216
- Format: 200 * 260 mm
- Omslag: Hardback
- Udgivelse: Juli 2020
- ISBN-13: 9788794086141