Regnslag til rygsække

8 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Asivik Raincover S 20 - 35 liter
  Asivik Raincover S 20 - 35 liter
  89,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Asivik Raincover 20-35 liter
  Asivik Raincover 20-35 liter
  89,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Asivik Raincover L 50-75 ltr.
  Asivik Raincover L 50-75 ltr.
  109,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Asivik Raincover M 35-50 ltr.
  Asivik Raincover M 35-50 ltr.
  99,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Osprey Regnovertræk XL (75-110L)
  Osprey Regnovertræk XL (75-110L)
  319,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Asivik Raincover UL L, 60-75 liter
  Asivik Raincover UL L, 60-75 liter
  229,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Asivik Raincover UL S, 20-35 liter
  Asivik Raincover UL S, 20-35 liter
  179,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Asivik Raincover UL M, 35-50 liter
  Asivik Raincover UL M, 35-50 liter
  209,00 kr
  Indlæser lager...

8 varer

pr. side
Stigende orden

Pak vandtæt – brug et regnslag til rygsæk

Hold dig så tør og varm som muligt – det er vigtigt, når du er på tur udendørs. Ellers kan det hurtigt blive en trist fornøjelse. Det samme gælder for de ting, som du har med. Bliver din sovepose våd på fjeldturen eller bliver noterne eller computeren gennemblødt på vej til eksamenslokalet, kan man desværre ofte lige så godt vende om igen. Det er der dog en nem måde at komme udenom!

Med et vandtæt regnslag til din rygsæk behøver du ikke at ofre mange penge eller gram i rygsækken på at holde dine ting tørre, når du er på tur. Vil du være helt sikker på, at din sovepose ikke bliver våd, hvis himlen åbner sig, kan du med fordel pakke den i en vandtæt drybag. Cykler du til og fra arbejde eller studie, så kan du lynhurtigt opgradere og gøre din taske vandtæt med et regnslag til skoletaske. Hader du overraskelser og vil du være bedre sikret mod skybrud, så skal du tage et kig på vores vandtætte rygsække.

Find regnslag i alle størrelser

 • Regnslag til skoletaske og små rygsække – 20-35 liter
 • Regnslag til medium rygsæk - 35-50 liter
 • Regnslag til stor taske og rygsæk – 50-75 liter
 • Regnovertræk til XL rygsæk – 75-110 liter


Bliv set i mørket med det perfekte regnslag til rygsæk

Regn betyder lav sigtbarhed for bilerne. Dråberne sætter sig på ruder og spejle og kan gøre det svært for bilisterne at orientere sig ordentligt. Hvis det tilmed er mørkt, kan det være helt umuligt at se dig på cykel. Derfor er det en go idé at vælge et regnslag til rygsæk med reflekser eller i den trafikgule farve. Begge lyser godt op i mørket og øger din sikkerhed i trafikken – udover at holde dine ting tørre.

Et gult regnslag til skoletaske eller rygsæk er altså en fordel, når du cykler til og fra arbejde i vinterhalvåret. Skal din spejdergruppe afsted på natteløb er et gult regnslag til din taske også perfekt. Når I går langs landeveje i mørket, så har bilerne en chance for at se jer i mørket i god tid.


Tag et ultralet regnovertræk til rygsæk med på vandreturen

Skal du afsted på vandretur, overvejer du sikkert nøje, hvad du pakker i rygsækken, da du helst ikke vil slæbe på for meget. Det kan vi sagtens forstå – Det gør vi nemlig også selv! Af denne grund har vi udviklet en række ultralette regnovertræk til rygsæk, Asivik Raincover UL, der vejer helt ned til 65 gram og fylder så lidt som et æble, når det er pakket sammen.

Det gør, at du ikke behøver at gå på kompromis med at holde dine ting tørre, selvom du gerne vil holde vægten nede. Disse regnslag til rygsæk har både en elastisk snøre i kanten og en ultraflad strop, der kan spændes ved ryggen, så du kan bruge overtrækket, uden at den stive kuling på fjeldet hapser dit overtræk.

Tip! Når du er på telttur eller sover i bivuak, så læg rygsækkens bæresystem ned i overtrækket om natten - så suger det ikke fugt fra jorden og bliver til en våd svamp.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker