REAL TURMAT

Real Turmat er frysetørret mad som man kender det fra feltrationer. De lækre retter fremstillet af friske råvarer og derefter nænsomt frysetørret, så smag og konsistens er i særklasse. Processen bevarer retternes naturlige smag, udseende og næringsindhold.

Produkterne har 5 års holdbarhed og er kendt verden over for deres sublime smag. De skønne retter tager madlavning i det fri til helt nye højder, da du kun behøver at tilsætte vand for at få et lækkert, hjemmelavet gourmetmåltid.

Mangler du lækker aftensmad til din vandretur i Sverige eller Norge eller blot en hurtig energibar på cykelturen, er Real Turmat et godt valg.

13 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Real Turmat Chiligryde (vegansk)
  Real Turmat Chiligryde (vegansk)
  99,00 DKK
  Indlæser lager...
 2. Real Turmat Pulled Pork
  Real Turmat Pulled Pork
  89,00 DKK
  Indlæser lager...
 3. Real OTG Mørk chokolade 25 g
  Real OTG Mørk chokolade 25 g
  12,00 DKK
  Indlæser lager...
 4. Real OTG Proteinbar Tranebær
  Real OTG Proteinbar Tranebær
  25,00 DKK
  Indlæser lager...
 5. Real OTG Proteinbar m. chokolade
  Real OTG Proteinbar m. chokolade
  25,00 DKK
  Indlæser lager...
 6. Real OTG Energibar Brownie
  Real OTG Energibar Brownie
  25,00 DKK
  Indlæser lager...
 7. Real OTG Energibar Karamel
  Real OTG Energibar Karamel
  25,00 DKK
  Indlæser lager...
 8. Real Turmat Couscous med linser og spinat (vegetar)
  Real Turmat Couscous med linser og spinat (vegetar)
  89,00 DKK
  Indlæser lager...
 9. Real Turmat Morgenmad m. Choko
  Real Turmat Morgenmad m. Choko
  59,00 DKK
  Indlæser lager...
 10. Real Turmat Chili Con Carne
  Real Turmat Chili Con Carne
  89,00 DKK
  Indlæser lager...
 11. Real Turmat Frugt Müsli
  Real Turmat Frugt Müsli
  59,00 DKK
  Indlæser lager...
 12. Real Turmat kylling i Karry
  Real Turmat kylling i Karry
  89,00 DKK
  Indlæser lager...
 13. Real Turmat Pasta Bolognese
  Real Turmat Pasta Bolognese
  89,00 DKK
  Indlæser lager...

13 varer

pr. side
Faldende orden

Hurtig og lækker mad i felten

Real Turmat er lækker proviant, der udmærker sig ved den meget nemme tilberedning, lave vægt høje energiindhold og meget lækre smag. Retterne er ideelle som mad til din vandretur, da de kræver et minimum af redskaber og tilberedning. Du skal blot medbringe en gasbrænder til madlavning, f.eks. en Trangia, tilsætte kogende vand til posen og derefter vente 5-8 minutter, mens den trækker - Så er der serveret.

Real Turmat findes i et utal af varianter, og der er derfor noget for enhver smag. Uanset om du er til Laks i flødesovs eller en klassisk lapskovs, finder du noget for dig på Real Turmats menukort.

Mangler du snacks til turen, finder du også et stort udvalg hos Real Turmat. Energibarer, proteinbarer, kødsnacks og meget mere finder du i Real Turmats On The Go serie, der er lavet til dig, der er på farten og har brug for ekstra energi.


Hemmeligheden bag de lækre retter

Hemmeligheden bag de velsmagende retter fra Real Turmat er enkel; de består hovedsageligt af friske norske råvarer og tilberedes færdigt inden frysetørringen.

Ofte er frysetørrede retter ikke færdigtilberedt inden frysetørringen og sammenligner du et af disse produkter med Real Turmat, kan du tydeligt smage forskel. Real Turmats retter er altså bare lige dét bedre og kan nemt løfte stemningen efter en lang dags trav i silende regn.

Udover tilberedningen af retterne, udmærker Real Turmat sig med deres egen udviklede tørreproces. Så snart maden er færdigtilberedt, fryses den ekstremt hurtigt ned til meget lave temperaturer. Herefter tilsættes langsomt og forsigtigt varme på en sådan måde at hverken smag, farve, næring eller vitaminer tager skade. Denne process tager op til flere dage og fortsætter indtil al fugt er fordampet.

Kvalitetsposen, som maden er pakket i, er samtidig med til at bevare rettens naturlige smag, aroma, udsende og næringsværdi. Alt i alt er Real Turmat for dig, der ikke ønsker at gå ned på kvaliteten i din proviantering på vandreturen eller som blot ønsker at gøre det nemt for dig selv, når familien skal samles til aftensmad rundt om bålet.