Skoletasker

Bliv klar til skolestart med en god skoletaske til børn. Find de populære Fjällräven & Bergans skoletasker til piger og drenge her. Få bærekomfort i særklasse til dit barn med en skoletaske fra Spejder Sport.

Læs vores tips til at vælge den bedste skoletaske til børn længere nede.

6 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Bergans 2Go 32L, skoletaske
  Bergans 2Go 32L, skoletaske
  Special pris 199,00 kr Før 699,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Fjällräven Kånken
  Fjällräven Kånken
  799,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Bergans Aksla 30 ltr. skoletaske / rygsæk
  Bergans Aksla 30 ltr. skoletaske / rygsæk
  599,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Bergans 2Go 24L, skoletaske
  Bergans 2Go 24L, skoletaske
  Special pris 199,00 kr Før 599,00 kr
  Indlæser lager...
 5. 510167.jpg
  Fjällräven Vardag 25, rygsæk
  749,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Fjällräven Kånken
  Fjällräven Kånken
  699,00 kr
  Indlæser lager...

6 varer

pr. side
Stigende orden

Sådan vælger du den bedste skoletaske til børn

Du kan nemt finde en god skoletaske til børn, hvis du ved, hvad du skal se efter. Ofte har de selv ønsker til farve eller motiv på deres skoletaske – men du kan sagtens indsnævre feltet og sørge for at kvaliteten og ergonomi er i orden. Undgå at komme hjem med noget billigt bras, og gør et godt skoletaske køb fra start. Herunder for du vores egen checkliste, når vi skal købe skoletasker til børn:

 1. Vælg en rygsæk med brystrem og flere rum. Begge dele er med til at fordele vægten mere ligeligt. Det gør rygsækken lettere, øger dit barns balance og sikrer en sund ryg.

 2. Sørg for at jeres skoletaske ikke vejer for meget i sig selv. Ingen grund til at tynge tasken unødigt. Vælg en skoletaske, der maksimalt vejer 1 kilo eller 15% af dit barn vægt, når den er fyldt.

 3. Prøv altid skoletasker til børn på - med vægt og indhold i samt med og uden overtøj. Tasken skal passe hele året rundt, uanset om dit barn har en t-shirt eller vinterjakke på.

 4. Indstil skoletasken rigtigt, så den sidder lige og øverst på ryggen. Den må ikke sidde helt nede på numsen. Også selvom de ikke har så meget vægt i rygsækken.

Selvom det drejer sig om skoletasker til børn – så er et godt ergonomisk design enormt vigtigt. Lige så vigtigt som i vandrerygsække til voksne. Det kan godt være, at børn ikke bærer på lige så meget vægt, men deres kroppe vokser stadig og er også markant mindre. Hos Spejder Sport er vi heldigvis ikke helt på bar bund, hvad angår bærekomfort og ergonomisk konstruktion af rygsække. Derfor finder du kun gode skånsomme tasker – uanset om du leder efter en skoletaske til 0 klasse eller 3 klasse.


Find også skoletasker til unge og voksne

Er du ved at blive for stor til børnetasker i pangfarver – så har vi heldigvis også mange stilrene skoletasker til unge og voksne. Bærekomforten er stadig tårnhøj – men taskernes udtryk er blevet mere eller mindre strømlinet. Du vælger selv, hvor mange ekstralommer og små rum, du har behov for. Vi anbefaler dog, at du vælger en skoletaske med computerlomme – hvis du bruger sådan én.

Måske er en retro Fjälräven rygsæk den helt rigtige skoletaske til gymnasiet eller første dag på universitetet. Den går aldrig rigtig af mode og er lavet af solide materialer. Og så kan du altid finde en Fjällräven skoletaske i den farve, som du synes om. Se alle vores backpacks og skoletasker til unge, og find en smart skoletaske til din teenager.

https://www.spejdersport.dk/bagage/rygsaekke/backpacks

Cykler du eller dit barn i skole, så er en vandtæt sort skoletaske fra Patagonia et sikkert hit. Bøger, papirer og vigtigst af alt computer er beskyttet mod stride byger og skybrud i en god vandtæt skoletaske til voksne. Se vores vandtætte rygsække i forskellige størrelser her.


Bergans skoletasker i højeste kvalitet

Du vil altid finde Bergans skoletasker i vores sortiment – fordi de intet mindre er verdens bedste i vores øjne. Deres know-how og innovative tilgang til at lave fænomenale vandrerygsække går igen i deres produktion af Bergans skoletasker. Du er altså garanteret et innovativt bæresystem, hvor ryglængde kan tilpasses dit barns voksende krop. Skyder dit barn pludseligt i vejret, kan du hurtigt tilpasse ryglængden, så bærekomforten igen er i top.

Bergans tager højde for varierende ryglængde, behov i forhold til taskens volume og indholdets forventede vægt i forhold til alder og klassetrin. Så uanset om I leder efter en skoletaske til 0. klasse eller 5. klasse, så er der en passende skole taske til dit barns behov. Du finder Bergans 2Go skoletasker i to forskellige størrelser, som hver især passer til en bestemt aldersgruppe. Opdelingen er gjort således:

 • Bergans 2Go rygsæk på 24 liter er en god skoletaske fra 0. klasse til 5. klasse - til børn med en højde på 110-150 cm.
 • Bergans rygsæk til børn på 32 liter er en passende skoletaske fra 3. klasse til 9. klasse - til børn med en højde på 125-195 cm.

Se Bergans 2go skoletasker her:

Se alt vores tøj og udstyr fra Bergans her


Klar til skolestart – gode skoletasker til piger og drenge

Det er stort, når din lille ”mini me” skal vælge sin første skoletaske i 0 klasse. Derfor finder du både skoletasker til piger og skoletasker til drenge i fede og farverige designs. Snup en skoletaske til piger med seje enhjørninger eller sommerfugle. Går I mere efter biler og kantet geometrisk print på en skoletaske til en dreng. Du ved ergonomiske konstruktion er i orden, så du kan trygt lade dem vælge, hvordan deres første skoletaske til skolestart skal se ud. Til de lidt ældre børn har vi heldigvis også skoletasker til unge med et mere stilrent design.

Når I har handlet penalhus, madkasse, farveblyanter og alle de øvrige ting til skolestart – så skal I endelig huske en god drikkedunk til børn. Nu skal de nemlig selv stå for at få nok væske indenbords i løbet af dagen. Og en drikkedunk er bare en fantastisk måde at gøre vand let tilgængeligt for dem. Nalgene laver rigtig gode drikkedunke til børn. En Nalgene OTF drikkedunk kan hurtigt og let benyttes med én hånd – uden at spilde. Og når den skal vaskes, kan du sagtens smide den i opvaskemaskinen uden, at den tager skade.

https://www.spejdersport.dk/udstyr/mad-og-drikke/vandflasker-og-drikkesystemer https://www.spejdersport.dk/maerker/nalgene

Følger den ikke med, så bør I også overveje at købe et regnslag til skoletaske. Bøger, papirer og telefon bliver sjældent sig selv igen efter et ordentligt regnskyl. Det er heldigvis nemt at forebygge med et lille regnslag. I kan sammen vølge en lomme, så det altid ligger klar. Cykler dit barn i skole eller tager de ofte på tur i skolen, så er risikoen for at ende i en strid regnbyge bare det større. Alle Bergans skoletasker kommer med regnslag. Har du ikke sådan én, så kan du hurtigt finde et regnslag til rygsæk her.


Køb billige skoletasker på tilbud hos Spejder Sport

Hos Spejder Sport har vi jævnligt gode skoletasker på tilbud – men du kan hurtigt gøre det nemmere for dig at få fingrene i billig skoletasker til børn. Medlemmer af vores kundeklub er de første, der får besked om gode skoletasker på tilbud og udsalg. Mange af de bedste tilbud på skoletaske og generelle rabat-dage er kun for medlemmer. De får også altid tyvstart på alle udsalg og skoletaske outlet. Du kan altså snildt øge dine chancer for at finde din nye Bergans skoletaske på udsalg eller tilbud. Meld dig ind i Kundeklubben her.

Er du blevet lun på en særlig skoletaske? Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål. Vi sidder klar alle hverdage mellem 10.00 til 15:00. Handler du online får du fri fragt ved køb over 298,-. Sidder den ikke, som du forventede, har du hele 30 dages retur. Du er også mere end velkommen i en af vores butikker nær dig. Vores medarbejdere vil med glæde hjælpe og rådgive dig, så du ender med den helt rigtige skoletaske og rygsæk.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker