Bæltetasker

Bæltetaske, mavetaske, bumbag eller mavebæltetaske. Den praktiske følgesvend har mange navne, men hos os er fordelene ens for alle: en uundgåelig og funktionel taske, som giver dig plads til at have det mest nødvendige med på farten. Naturligvis i et stilrent look fra anerkendte brands. Se udvalg herunder, og find den bæltetaske, der passer til dig.

11 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Patagonia Black Hole Waist Pack 5 ltr, bæltetaske
  Patagonia Black Hole Waist Pack 5 ltr, bæltetaske
  399,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Patagonia Black Hole Waist Pack 5 ltr, bæltetaske
  Patagonia Black Hole Waist Pack 5 ltr, bæltetaske
  399,00 kr
  Indlæser lager...
 3. baeltetaske_patagonia_light_eight_travel_mini_hip_(2).jpg
  Patagonia Ultralight Black Hole Mini Hip Pack
  219,00 kr
  Indlæser lager...
 4. 510180.jpg
  Patagonia Ultralight Black Hole Sling Bag, 8 ltr.
  399,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Fjällräven High Coast Hip Pack
  Fjällräven High Coast Hip Pack
  349,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Asivik X-4 bæltetaske
  Asivik X-4 bæltetaske
  249,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Fjällräven High Coast Hip Pack
  Fjällräven High Coast Hip Pack
  349,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Patagonia Ultralight Black Hole Mini Hip Pack
  Patagonia Ultralight Black Hole Mini Hip Pack
  219,00 kr
  Indlæser lager...
 9. 508841.jpg
  Fjällräven Ulvö Hip Pack Medium
  449,00 kr
  Indlæser lager...
 10. Asivik Bumbag 2
  Asivik Bumbag 2
  159,00 kr
  Indlæser lager...
 11. Asivik Bumbag
  Asivik Bumbag
  129,00 kr
  Indlæser lager...

11 varer

pr. side
Stigende orden

Bæltetaske: En bumbag til dine mindre ting

Når snakken falder på “bæltetaske”, så leder tankerne ofte hen mod turister, der trofast bærer den omkring maven. Med andre ord: en kikset beklædningsgenstand til at have dine værdier tæt på kroppen. I 80’erne tiden blev den lille taske da også ofte forbundet med at være mere praktisk end moderne, men det har heldigvis ændret sig. I dag kan du nemlig finde et væld af pæne, moderigtige bæltetasker, der fungerer til både hverdagen og på rejser.

Har du for eksempel for mange sager til at kunne have det i lommen og for lidt til at bruge en rygsæk? Så er en bæltetaske en oplagt løsning. Samtidig kan du også have hænderne frie, mens dine vigtigste ejendele er tæt på. Brug tasken til sommerens festivaler, koncerter, i supermarkedet eller til en slentretur i byen. Her er der plads til både pung, mobil, nøgler, kamera med mere. Med bæltetasker til mænd og kvinder går praktik og design hånd i hånd.

Hos Spejder Sport kan vi heller ikke få hænderne ned for den ikoniske bæltetaske, der også går under navnet bumbag, crossover og mavetaske. Derfor har vi på siden håndplukket fine bæltetasker til kvinder og mænd. Hvert brand har sørget for deres unikke udtryk. Du kan blandt andet gå på jagt efter en klassisk, sort model fra Patagonia og bære den om hoften. Eller hvad med en oversize bumbag fra vores eget mærke, Asivik, til at have rundt om skulderen?

Hvilken bæltetaske, du vælger, er naturligvis helt op til dig. Fælles for hele udvalget er slidstærke materialer og tidløse designs. Gå desuden på opdagelse i vores udvalg af duffel bags og skuldertasker. Når først du har erhvervet dig din favorit, vil den blive et uundværligt tilbehør i din garderobe.

Se en mini bumbag fra Patagonia her:


Bæltetasker og mavetasker til enhver anledning

Du har formentlig allerede set flere unge kvinder og mænd gå rundt med forskellige bæltetasker og mavetasker – ikke kun fordi de er praktiske, men også som et stilrent tilbehør til garderoben. De er nemlig i mange udgaver med gode detaljer som lynlåse, praktiske lommer, slidstærke materialer og et tidløst design.

Til en overnatning i shelter og på længere gåture kan vi blandt andet anbefale mavetasker i skind og læder samt med flere rum. Til langrendsløb, cykling og gåture i byen kan du bære en bæltetaske, der kun rummer det mest nødvendige. Det kan for eksempel være lidt snacks, penge og din mobil. De fine mavetasker fås i fine farver med alt fra feminine udtryk til det mere rå og minimalistiske.

Hvis du har brug for en kompakt og holdbar mavetaske til hårdt, dagligt brug, så gå efter en vandtæt model i slidstærkt nylon. På den måde er dit grej bedre beskyttet mod regn, hårdhændet behandling og kilometervis af hårde rejser. Her vil en stor lomme være oplagt, så du let kan komme til det, du gerne vil have lige ved hånden. Bær bæltetasken rundt om livet eller som crossover.

Den klassiske, sorte bæltetaske kan du bruge til det meste – om det så er en tur på festival eller en tur i byen. Find for eksempel bumbags fra Fjällräven, der passer til netop din stil. En oversized bumbag er kendetegnet ved, at du får ekstra meget plads, og du kan bruge den ligesom en skuldertaske. Det giver et afslappet og cool udtryk, der går langt væk fra billedet om turisternes kiksede bæltetasker.

Du har med andre ord gode muligheder for at skabe netop det look, du kan lide – samtidig med at være praktisk. Se også alle vores moderne og anerkendte brands her, der forener bæltetasker med populære designs.


Bestil nemt bæltetaske hos os

Er du modebevidst, eller vil du bare gerne dine hænder fri at vandre i bjergene? Så kommer du ikke udenom, at du bør eje en eller flere bæltetasker og mavetasker. Om du søger en praktisk bæltetaske, mavetaske, crossbody eller bare en lækker taske til dine ting – hos Spejder Sport er mulighederne mange. Find den rette model, så du samtidig slipper for at traske rundt med en rygsæk, hvor tyve har lettere ved at stjæle noget bag din ryg.


Ring eller skriv endelig til vores erfarne kundeservice, der ved en hel del om almindelige tasker og bumbags til alverdens eventyr. Vi har desuden jævnligt tilbud på bæltetasker, mavetasker og bumbags. Du skal bare holde øje. Tilmeld dig Spejder Sports Kundeklub, og øg dine chancer for en billig bæltetaske. Så får du først besked, når vi har spændende tilbud og udsalg. Bestil let dine varer her på siden, så vi kan levere det hurtigst muligt.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker