Weekend- og Rejsetasker

Find helt rigtige weekendtaske til sommerhus, shelter eller familiebesøg. Køb en lille rejsetaske til håndbagage eller en stor rejsetaske til den næste ferie. Her finder du masser af solide weekendtasker og rejsetasker i utallige farver og størrelser. Smid dem på ryggen for maksimal komfort og frie hænder.

11 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Patagonia Black Hole Duffel 40 ltr
  Patagonia Black Hole Duffel 40 ltr
  849,00 kr
  Indlæser lager...
 2. 505613.jpg
  Asivik Duffelbag 70 ltr
  599,00 kr
  Indlæser lager...
 3. duffel_patagonia_black_hole_40_liter_sort_509405.jpg
  Patagonia Black Hole Duffel 40 ltr.
  849,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Asivik Duffelbag 95 ltr
  Asivik Duffelbag 95 ltr
  699,00 kr
  Indlæser lager...
 5. 505615.jpg
  Asivik Duffelbag 40 ltr.
  499,00 kr
  Indlæser lager...
 6. duffel_patagonia_black_hole_55_liter_sort_509407.jpg
  Patagonia Black Hole Duffel 55 ltr.
  899,00 kr
  Indlæser lager...
 7. duffel_patagonia_black_hole_70_liter_sort_509412.jpg
  Patagonia Black Hole Duffel 70 ltr.
  1.099,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Osprey Fairview 40 ltr, rygsæk
  Osprey Fairview 40 ltr, rygsæk
  1.299,00 kr
  Indlæser lager...
 9. duffel_patagonia_black_hole_100_liter_sort_509414.jpg
  Patagonia Black Hole Duffel 100 ltr
  1.199,00 kr
  Indlæser lager...
 10. Asivik Ultralight Duffel 35 liter
  Asivik Ultralight Duffel 35 liter
  299,00 kr
  Indlæser lager...
 11. Millican Miles The Duffel 40 ltr
  Millican Miles The Duffel 40 ltr
  1.449,00 kr
  Indlæser lager...

11 varer

pr. side
Stigende orden

Brug den som weekendtaske, rejsetaske og rygsæk

Få en alsidig rejsetaske, der passer til enhver lejlighed. Smid den over skulderen som weekendtaske, når du skal besøge svigerfamilien eller op på ryggen til overnatning i shelter. Den kan let gå som håndbagage eller checkes ind, når du skal ud at flyve. Find fede rejsetasker og weekendtasker i høj kvalitet hos Spejder Sport. Med gode og holdbare materialer, får du en taske, som du kan få god nytte af i mange mange år.


Hos Spejder Sport finder du:

 • Vandtætte weekendtasker til regn og bølgeskvulp
 • Fede rejsetasker, der også kan komme op på ryggen
 • Store rejsetasker til længere rejser og bagage
 • Små weekendtasker til familiebesøg og weekendophold
 • Kønsneutrale weekendtaske til dame og herre


Hvilken størrelse weekendtaske eller rejsetaske du har behov for?

Størrelsen bør passe dine behov – selvfølgelig. Dine behov varierer dog ofte og kommer især an på, hvor længe du skal være afsted, og hvilken sæson du skal ned til. Om vinteren har du typisk behov for en lidt større taske, fordi beklædning som sweatre, langt undertøj og vinterstøvler fylder langt mere end badetøj og sandaler. Derudover afhænger det meget af den type tur, du skal på. All inclusive i Mallorca eller hos svigermor kræver ikke så meget plads i din rejsetaske – men det gør en overnatning i shelter med mad, bålgryder eller trangia osv.

 • Vælg en weekendtaske på mellem 30-50 liter til familiebesøg, weekendophold og -rejser
 • Vælg en rejsetaske på mellem 50-80 liter til længere ferier og overnatning i det fri

Skal du afsted i efteråret eller til et land med meget nedbør? Køb en vandtæt rejsetaske, så du kan stille den, hvor det passer dig. Stil den i lysningen ved jeres shelter eller på den våde togperron – fugt og vand kommer ikke igennem de fede rejsetasker fra Patagonia. Skal du være gast på en jordomsejling eller bare Bornholm rundt, så kan denne rejsetaske også sagtens klare bølgesprøjt og regnskyl. Du finder disse fede weekendtasker i alt fra 40 liter til 100 liter.

 

Tag din weekendtaske med på flyet

Er næste stop Paris, London eller Barcelona? Smid dit tøj og tandbørste i en god weekendtaske fra Spejder Sport, og du er klar. Køb en god størrelse, der kan checkes in som håndbagage, så du ikke skal spilde din kostbare tid på at vente på din bagage i lufthavnen. Vælg en weekendtaske, der kan spændes ind i siderne, når den ikke er helt fyldt. På den måde kan du tage den med som håndbagage på vej derned, fylde den med sager og checke den ind på vejen hjem.

Husk at vælge en weekendtaske, der ikke er for tung i sig selv, ellers træffer du at skulle betale for en ærgerlig overvægt. Hos Spejder Sport kan du vælge masser af rejsetasker og weekendtasker i flotte farver. Køb din rejsetaske eller weekendtaske i en iøjefaldende farve, så du nemt kan spotte den på bagagebåndet – eller på ryggen af din partner, når I er afsted.

Find en fed weekendtaske til dame eller herre. Alle vores weekendtasker kommer i et funktionelt outdoor design, der passer til både mænd, kvinder og børn. Ingen vil studse over dit valg – det er en solid rejsetaske til dame og mænd.

 

Perfekt rejsetaske til charterferien

Charterferier og rygsække går ikke nødvendigvis hånd i hånd – Men det burde de! Rejsetasker og rygsække er nemlig klart mere handy end den hårde og tunge kuffert, og så øger de muligheden for at få en række anderledes ferieoplevelser, når du er afsted. Rejser du med små børn, er det rart at have begge hænder fri til at binde snørebånd, pudse næse, samle ting op eller hvad der nu ellers måtte være behov for.

Vælg en weekendtaske, der både fungerer som duffel bag på bagagebåndet og som rygsæk, når I er på farten. Det er nemlig ikke alle steder, at en rejsetaske med hjul kommer dig til gode. Trapper, bakker, brosten og græs kan hurtigt gøre dit liv surt. Og er din taske tung, så er det mange gange mere komfortabelt at få den op på ryggen end at bære den i en arm. Du får med andre ord god komfort og begge hænder fri til at finde pas og billetter frem i din bæltetaske. Det bedste af to verdener for enhver rejsende.

Frie hænder er især en fordel i de proppede lufthavne og menneskefyldte storbyer. De mindste skal holdes i hånden, så de ikke bliver væk. Begge hænder skal bruges til at få fat i pung og penge, så de ikke vælter ud. Tager du en stor rejsetaske, der fungerer som rygsæk med på ferien, har du samtidig mulighed for at opleve andre ting end blot den lokale strand. Fyld rygsækken med picnic-tæppe, drikkevarer og mad og begiv dig ud på eventyr. Se alle vores rygsække her.

 

Køb weekendtasker og rejsetasker hos Spejder Sport

Vælg en solid rejsetaske eller weekendtaske, hvor funktionalitet og kvalitet er i højsædet. Få bløde skulderstropper, vandtæt materiale, alsidighed og høj bærekomfort. Kom forbi en af vores butikker nær dig, hvis du gerne vil have den i hænderne, inden du køber. Det kan nogle gange være lettere at bestemme størrelsen i person end over nettet.

Spørg vores ansatte til råds eller ring til kundeservice, hvis du har spørgsmål til vores weeekendtasker. De har masser af erfaring med alt friluftsliv og kender vores tasker ud og ind. De sidder klar alle hverdage mellem kl. 10-15. Husk at du får fri fragt, når du handler for mere end 198,- online. Fortryder du dit køb, så har du hele 30 dage til at returnere. Smut forbi en butik eller print et returlabel.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker