Dunjakker

Dunjakker er lette, varme og fantastiske både til vinter og kolde sommeraftner. Find en dejlig lang dunjakke til damer, der også varmer bagdelen eller en kort og let dunjakke, som du kan bruge alene eller som mellemlag om vinteren. 

7 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Patagonia Down Sweater jakke, dame
  Patagonia Down Sweater jakke, dame
  899,50 kr Før 1.799,00 kr
  • S
  Indlæser lager...
 2. Patagonia Down Sweater Hoody, dame
  Patagonia Down Sweater Hoody, dame
  2.099,00 kr
  • S
  • L
  Indlæser lager...
 3. Patagonia Nano Puff Parka, dame
  Patagonia Nano Puff Parka, dame
  1.999,00 kr
  • XS
  • S
  • M
  • L
  Indlæser lager...
 4. Patagonia Silent Down dunjakke, dame
  Patagonia Silent Down dunjakke, dame
  1.999,00 kr
  • L
  • XL
  Indlæser lager...
 5. Patagonia Down Sweater Hoody, dame
  Patagonia Down Sweater Hoody, dame
  1.119,30 kr Før 1.599,00 kr
  • M
  Indlæser lager...
 6. Columbia Grand Trek Down jakke, dame
  Columbia Grand Trek Down jakke, dame
  1.899,00 kr
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
  Indlæser lager...
 7. Patagonia Down Sweater jakke, dame
  Patagonia Down Sweater jakke, dame
  1.799,00 kr
  Indlæser lager...

7 varer

pr. side
Stigende orden

Derfor bør du eje en dunjakke til dame

Du får ualmindeligt meget for pengene med en dunjakke. For dunjakken brillierer både på vægt, fylde, isoleringsevne og udseende. Du vil elske at have den kompakte dunjakke med i tasken, når de kølige forårsaftner kommer bag på alle andre. Når du skal ud at vandre, så har du allerede en let dunjakke til dame, til at imponere dine letvægts kammerater. Om vinteren er den guld værd. Let behagelig og varm – især med en frakke eller skaljakke udover, der skærmer for vinden.

Når du skal ud at rejse, har du igen en fantastiske rejsemakker i din dunjakke. Den hverken fylder eller vejer i kufferten – eller tasken, når I er på dagsture. Du bliver både fri for ømme skuldre fra vægten og for at være nødsaget til at tage tilbage for at skifte tøj, når temperaturerne skifter. Det giver dig frihed til at gøre lige nøjagtig, som du har lyst til.

Fire fordele ved dunjakker:

 • Dun har en meget lav vægt og er meget kompakt. Det gør din dunjakke til en rigtig god tur- og rejsemakker. Den bliver ikke skyld i overvægt i lufthavnen, at du får ømme skuldre eller ikke har plads i rygsækken.
 • Hold varmen året rundt. Lad din dunjakke stå åben på de kølige sommeraftener eller brug den efter 3-lags princippet om vinteren.
 • En dunjakke holder meget længere end en fiberjakke, hvis du passer ordentligt på den.
 • Dunjakken er et bæredygtigt og miljøvenligt valg. Udover den lange levetid, så er dunene et restprodukt fra fødevareproduktionen og naturligt nedebrydeligt.

Læs mere om fordelene ved at vælge dun


Find alt fra let dunjakke til lang dunjakke

Hvilken dunjakke skal du så vælge? Når du har set på alle de tekniske fordele eller ulemper ved din kommende dunjakke, kan du bare lade designet afgøre dit valg. Det er selvfølgelig helt op til dig, men hvis du har svært ved at vælge, så hjælper vi dig med glæde videre, her.

 • En lang dunjakke til dame er god, hvis du hurtigt kommer til at fryse bagdel og ben. Når du sætter dig på en kold bænk eller træstub, så har du dit eget isolerende underlag allerede.
 • Skal du gå meget eller måske cykle, får du større glæde af en kort dunjakke til dame. Den korte version begrænser ikke dine bens bevægelighed og kommer ikke i vejen i cyklen.
 • Du kan også vælge at beslutte ud fra vægt. Skal du vandre langt og længe, er det rart at undgå overskudskilo i rygsækken med en let dunjakke til dame. Vælg eksempelvis en Patagonia Down Sweater jakke, der med sine sølle 346 grami særdeleshed kan kategoriseres som en letvægts dunjakke til dame.

Se også vores fiberjakker, hvis du er letvægts-entusiast. Fiberjakker er lettere og isolerer næsten lige så godt som dunjakker.


Hvad skal du kigge efter i en dunjakke?

Det kan være enormt svært at gennemskue, hvad der adskiller dunjakker til kvinder fra hinanden. Udover prisen selvfølgelig. Der findes rigtig mange tynde dunjakker til damer på markedet, der ikke kan klare den danske vinter, når det kommer til stykket. Heldigvis kan du nemt undgå at købe katten i sækken, hvis du ved, hvad du skal kigge efter. Læs med her og bliv klogere på, hvad det rent faktisk er, du betaler for.
I forhold til funktion og isoleringsevne, kan du se på forholdet mellem dun og fjer. Når du opmærksom på det tal, er du umulig at løbe om hjørner med. Fjer isolerer nemlig ikke lige så godt som dun. Hos Spejder Sport finder du stort set kun dunjakker med en 90/10 fordeling af dun og fjer. Grunden til, at der overhovedet er fjer i, er, at 100% dun er mere sårbart overfor fugt og har lettere ved at klaske sammen.

Du kan også med fordel se på dunjakkens (eller rettere dunenes) fyldeevne eller ”fill power”. Denne bliver målt i cuin og er udtryk for kvaliteten af dunet og hvor godt, det isolerer. På den måde undgår du at købe en for tynd dunjakke. Hos Spejder Sport ligger dunvarerne typisk på 600-800 cuin, hvor 600-700 er det gode, gedigne produkt, og 700-800 er mere creme de la creme.
Går du op i dyrevelfærd, skal du sørge for, at dunjakken er produceret med Advanced Global Traceable Down. Så har du sikret, at gæssene hverken er blevet tvangsfodret eller plukket levende. Patagonia producerer kun dunjakker med dun fra fugle, der har haft gode levevilkår.


Find din dunjakke til dame på tilbud

Du har gode chancer for at finde en varm dunjakke på tilbud eller udsalg. Øg dine chancer og meld dig ind i Kundeklubben. Medlemmerne er nemlig de første, der får besked, når vi har gode tilbud eller udsalg. Mange af de bedste tilbud er forbeholdt kundeklubben, og de får altid tyvstart på udsalg. SÅ er du godt rustet til at få fingrene i den helt rigtige dunjakke til en billig pris.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores dunjakker. Vi sidder klar på telefonen 43 55 35 00 alle hverdage mellem klokken 10-15. Handler du online for du gratis fragt ved køb over 298,-. Har du valgt en forkert model, eller ønsker du at returnere, så har du hele 30 dages retur. Slå et smut forbi en af vores butikker nær dig, hvis du godt kunne tænke dig at prøve dunjakken på inden du beslutter dig. Vores ansatte er altid klar til at hjælpe og rådgive dig.


Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker