Vinter

Er der noget bedre end at kravle ned i en varm vintersovepose efter en frostkold dag med gode oplevelser? Gå på opdagelse i vores sortiment og find en god sovepose til vinter i høj kvalitet, der hurtigt giver dig varmen. Hvad enten du er kuldskær eller foretrækker modstandsdygtighed overfor fugt. Find din rigtige vintersovepose i dag.

9 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Warmpeace Viking 900 195V, dunsovepose
  Warmpeace Viking 900 195V, dunsovepose
  2.699,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Warmpeace Viking 900 170V, dunsovepose
  Warmpeace Viking 900 170V, dunsovepose
  2.499,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Warmpeace Viking 900 180H, dunsovepose
  Warmpeace Viking 900 180H, dunsovepose
  2.599,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Warmpeace Solitaire 1000 180H, dunsovepose
  Warmpeace Solitaire 1000 180H, dunsovepose
  3.899,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Warmpeace Solitaire 1000 195V, dunsovepose
  Warmpeace Solitaire 1000 195V, dunsovepose
  3.999,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Warmpeace Viking 1200 195V, dunsovepose
  Warmpeace Viking 1200 195V, dunsovepose
  3.399,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Warmpeace Viking 1200 / 195 cm V, dunsovepose
  Warmpeace Viking 1200 / 195 cm V, dunsovepose
  3.399,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Warmpeace Viking 1200 180H, dunsovepose
  Warmpeace Viking 1200 180H, dunsovepose
  3.199,00 kr
  Indlæser lager...

9 varer

pr. side
Stigende orden

Hop ned i en lækker og varm vintersovepose

Forestil dig, at du ligger inde i et telt eller shelter midt i naturen. Du er netop vågnet. Da du trækker hovedet udenfor, bliver dit syn mødt af det smukkeste vinterlandskab. Den store oplevelse er noget ganske særligt. Desværre bliver den gode stund hurtigt ødelagt, hvis du har medbragt en gammel sovepose, der på ingen måde kan holde dig varm. I stedet har du kolde tæer og ryster i løbet af natten. Vil du gerne undgå at fryse på dit næste vinter-eventyr? Find den helt rigtige vintersovepose til dit behov hos Spejder Sport.

Når minusgraderne rammer Danmark, kan flere af os have tendens til at blive mest muligt indendørs. For de gode eventyr er vel kun om sommeren? Faktisk ikke. Har du pakket det helt rigtige grej til din outdoor-oplevelse, kan du forlænge dit eventyr til selv de koldeste måneder i Danmark og udlandet. Herunder er en varm vintersovepose vigtig at have med. Hos os finder du både letvægtsklasser, soveposer med dun og fiber samt modeller, der er modstandsdygtige overfor fugt. Se frem til at:

 • Sove behageligt i materialer som dun og fiber
 • Vælge vintersoveposer med lav vægt
 • Få god isolering og effektiv åndbarhed
 • Opleve spændende eventyr året rundt

I vores sortiment får du altid høj kvalitet. Du kan vælge mellem forskellige størrelser og finde både en dunsovepose såvel som fibersovepose. Vælg for eksempel en kraftig vintersovepose fra Warmpeace. Her får du ofte et af markedets bedste forhold mellem vægt, isolation og økonomi. Sov under åben himmel i en af vores mange vintersoveposer - helt uden bekymring for kolde eller svedige nætter. Så er du klar til at opleve en vinternat med stjerner og måske se frisk sne lige for fødderne af dig.

Se også et bredt udvalg af blandt andet vores selvoppustelige liggeunderlag til dig selv eller dine børn. Du finder både funktionelle telte, flere soveposer og andet sovegrej her.


Sådan finder du den bedste sovepose til vinter

Hvilke vintersoveposer er de bedste, og hvilken sovepose til vinter er værd at overnatte i? Et præcist svar er desværre ikke så nemt. Alligevel er der nogle vigtige overvejelser, du som minimum bør have med i tankerne om din nye vintersovepose. Hos Spejder Sport har vi en del erfaring med outdoor-grej. Samtidigt sælger vi dig ikke produkter, vi ikke selv kan stå inde for. Du kan derfor trygt stole på vores gode råd. Vi ønsker nemlig, at du får den bedst mulige oplevelse med vores varme soveposer designet til alle slags temperaturer.


Sovepose med dun

Fordelene ved vintersoveposer med dun er, at du får et naturmateriale, der varmer og isolerer mest i forhold til, hvor lidt dun faktisk vejer. Du vil samtidig opleve, at en dunsovepose generelt ikke fylder særlig meget. Det gør det nemmere for dig at medbringe en vintersovepose, uden at tasken bliver fuldstændig fyldt op. Mange dunsoveposer har desuden en praktisk lynlås, der forhindrer træk og dermed mindsker varmetabet. Læs mere om dun her.

Mens en dunsovepose er let, luftig og varm, er den ofte dyrere og knap så modstandsdygtig overfor fugt som fibersoveposer. Bliver din dunsovepose våd, kan dunene klaske sammen og dermed miste deres isolerende egenskaber. Desværre er dun samtidig lang tid om at tørre. Bliver de først våde, når du er afsted på tur, kan du dermed risikere, at de ikke når at blive tørre igen inden sengetid. Har du mulighed for det, kan du hænge din dunsovepose op i et træ og lade den tørre helt.

Sovepose med fiber

Du bør i stedet købe en vintersovepose med fiber, hvis du gerne vil have fordelagtige priser. Dette skyldes, at en fibersovepose er billigere at producere. Nogle af de andre fordele ved at vælge denne type vintersovepose er, at de syntetiske fibre er mere modstandsdygtige overfor fugt. Og så er fiberfyld langt nemmere at vaske. Fibrene holder nemlig fast i deres isolerende evner i våd tilstand. Planlægger du en tur, hvor der er store mængder nedbør eller sne? Så bør du overveje en vintersovepose med fiberfyld.

Til gengæld er en fibersovepose noget tungere end en sovepose med dun. Det betyder, at en sovepose med fiberfyld både vejer og fylder mere i rygsækken end en dunsovepose med tilsvarende komforttemperatur. Du skal derfor ofte gå på kompromis med kortere levetid på din sovepose og planlægge kortere ture. Er du forberedt på at bære på den ekstra vægt? Så kan du også få soveposer med fiberfyld, der kan klare lige så ekstreme temperaturer som dunsoveposerne.

Få flere gode råd til outdoor og vintersovepose

Det er naturligvis ikke kun fyld, du bør tænke over. Er soveposen for stor, vil du få svært ved at varme den op. Den vil derfor være kold, selvom isoleringsmaterialet holder på varmen. Er du alligevel kommet afsted med en for lang sovepose, kan du binde en snor om enden, så den passer i længden. På den måde kan soveposen skabe stillestående luft, der bliver opvarmet af varmen fra din krop. Sørg for, at du ikke er kold, når du kryber ned i soveposen.

Vores vintersoveposer findes desuden i forskellige længder, så du kan vælge den, der passer til lige din kropsfigur. Uanset om du er en høj mand på to meter eller en lavere kvinde på 150 cm. Kig efter den vejledende komforttemperatur på soveposen. Kvinder har nemlig mere varme omkring de vitale organer, og dermed en højere kernetemperatur end mænd, som har en mere jævnt fordelt kropsvarme.

Om du foretrækker at overnatte i en fibersovepose eller dunsovepose er naturligvis op til dig. Det vigtigste er, at du får en god tur sammen med dem, du holder af. Er du stadig i tvivl? Se vores guide “Sådan vælger eksperterne sovepose”. Her får du endnu gode tips til, hvordan du opgraderer overnatningen og kan holde dig varm.


Bestil din nye vintersovepose til kvinder og mænd

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvordan du vælger den ideelle sovepose med høj kvalitet. Kom ned i butikkerne og få en snak med personalet. Vi er nemlig ivrige friluftsmennesker. Vi har med stor sandsynlighed selv testet netop den vintersovepose, du overvejer at købe. På den måde kan du være sikker på at få opfyldt dit behov. Find information på vores e-mail og telefonnummer her hos kundeservice. Bestil din nye vintersovepose online i dag hos Spejder Sport.


Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker