De bedste termokrus og termoflasker på markedet!

Nyd din varme kaffe hele dagen med en ordentlig termokop eller termoflaske. Hos Spejder Sport er termokrus ikke for sjov, derfor har vi udvalgt af de absolut bedste termokrus og termokander på markedet.

Læs mere om deres høje kvalitet eller Se vores termoflaske test nederst på siden.

21 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Klean Kanteen TK Canister 473ml
  Klean Kanteen TK Canister 473ml
  299,00 kr
 2. Klean Kanteen TK Canister 237ml
  Klean Kanteen TK Canister 237ml
  259,00 kr
 3. Thermos Foodcontainer King 470ml
  Thermos Foodcontainer King 470ml
  229,00 kr
 4. Thermos Light & Compact 1L
  Thermos Light & Compact 1L
  329,00 kr
 5. Thermos Light & Compact 0,5L termoflaske
  Thermos Light & Compact 0,5L termoflaske
  269,00 kr
 6. Prop til Thermos L&C
  Prop til Thermos L&C
  99,00 kr
 7. termoflaske_gsi_microlite_350_flip_red_roed_509935.jpg
  GSI Microlite 350 Flip, termokrus 350 ml
  249,00 kr
 8. termokande_gsi_microlite_t_ist_hvid_1000_508884.jpg
  GSI Microlite 1000 Twist, termoflaske
  349,00 kr
 9. GSI Microlite 1000 Twist, termoflaske
  GSI Microlite 1000 Twist, termoflaske
  349,00 kr
 10. GSI Glacier Stainless termokrus 443 ml
  GSI Glacier Stainless termokrus 443 ml
  169,00 kr
 11. GSI Microlite 1000 Twist, termoflaske
  GSI Microlite 1000 Twist, termoflaske
  349,00 kr
 12. GSI Microlite 1000 Twist, termoflaske
  GSI Microlite 1000 Twist, termoflaske
  349,00 kr

21 varer

pr. side
Stigende orden

Termokrus - Holdbar kvalitet til turen

Bliv en livsnyder med en god termokop og termoflaske. Det er nemlig de små ting, som en varm kop kakao på en kold vinterdag, der får en god tur i naturen til at blive en perfekt tur. Du er fri for at slæbe på gasbrænder eller køletaske, hvis du har et termokrus eller en termokande af god kvalitet. Et ordentligt termokrus kan også tilføje lidt hverdagsmagi i toget på arbejde, hvor du lader op til dagen med en varm kop kaffe. Kaffen er i øvrigt stadig varm, når du skal hjem, hvis du ikke får den drukket.

Hos Spejder Sport finder du termokander, termoflasker og termokrus, der kan mere end at holde kaffen eller kakaoen brandvarm hele dagen. De er også helt eminente til at holde vandet, hvidvinen eller juicen kold. Du kan altså bruge din termoflaske året rundt – uanset om du skal have kogende vand til din turmad eller kold appelsinjuice på dag 2.

De bedste termokrus og -flasker består af to meget tynde stål beholdere. Der dannes nemlig et stærkt vakuum mellem de to stålvægge, der giver termokruset en helt fantastisk isoleringsevne. Den tynde stålkonstruktion betyder også, at din termokande bliver meget lettere og mindre i størrelsen end mange af de traditionelle termokander og -kopper. Takket være de dobbelte stålvægge holder vores termokrus og termoflasker også længere – og de er allerede blevet en fast turmakker hos rigtig mange.

 

De absolut bedste termokrus

Vi fik nok. Så nu er det slut med at forestille sig, at kaffen stadig er frisklavet og varm. Og slut med utætte billige termokrus, der søler taske og alt dets indhold til. Derfor har vi været på jagt efter de bedste termokrus, termoflasker, termokander og hvad du ellers vil kalde dem. Og vi har fundet frem til to af de bedste leverandører på markedet i forhold til at holde kaffen varm og juicen kold.

Thermos har produceret exceptionelle termokander i snart 120 år. Deres termokander i let og solidt fjederstål med vakuum isolering kan holde indholdet koldt eller varmt i op mod 24 timer.

Amerikanske GSI Outdoors har designet nogle fænomenale termokrus og termoflasker, der (udover deres vilde isoleringsevne) er solide, kompakte og kan betjenes med én hånd.

Uanset hvilken en af de store eller små thermokander og thermokrus du vælger, vil du få et termokrus, der ikke afgiver smag til indholdet, passer til langt de fleste kopholdere, har robust konstruktion med dobbeltvægge og kan holde væsken kold eller varm i meget lang tid. Da indermaterialet oftest er af stål, er termoflaskerne naturligvis BPA frie - så undgår du kemikalier i din kaffe.

 

Se vores termoflaske og termokop test

 

 

Undgå dryppende termoflasker

Der er sket en stor udvikling i to go krus til din varme kaffe eller te. Og her er de robuste termokrus og termoflasker fra GSI i rustfrit stål værd at nævne. De er helt tætte, nemme at betjene og kan tåle det hårde liv i rygsækken. GSI Microlite 350 ml termokrus kan benyttes med en hånd; låget åbnes med et tryk på en knap og flipper så op, så du hurtigt kan få en tår - og her opstår magien: Når du vipper koppen for at drikke, samler væsken sig først i en hulning, inden det lander i din mund og skolder det hele.

Mange af de moderne termoflasker til kaffe, te og fx juicer, har silikonepakninger i låget. Det sikrer at låget slutter helt tæt til termokruset og du undgår dermed, at termoflasken drypper. GSI Microlite 500 ml har låg på, selv om det er åbent. Det begrænser skaderne gevaldigt, hvis toget slingrer, flasken vælter eller du spilder ud over dig selv. Termoflasken har endda et ekstra lås på låget, så det ikke springer op ved et uheld.

Når du er på farten, er det rart at kunne betjene flasken med én hånd. Vores GSI Microlite 1000 ml termoflaske har et låg, der kan vippes op med tommelfingeren, så du nemt og hurtigt kan drikke fra din termoflaske. Når du er færdig, kan låget ligeledes sættes på plads igen med en hånd. Låget sidder fast med en strop, så her skal du ikke bekymre dig om at miste låget, når du er på tur.

 

Hvad skal du vælge: termokrus, termoflaske eller termokande?

Spørgsmålet du skal stille dig selv er, hvad har jeg brug for? Find ud af, hvor meget den skal kunne indeholde, samt hvornår du skal bruge din termobeholder Kapaciteten af din termoflaske dikterer naturligvis, hvor mange mennesker der kan få glæde af det varme eller kolde vand. I nogle tilfælde har det også indflydelse på, om man kalder det et termokrus, termoflaske eller termokande.

Vores termokrus og termoflasker kommer i 3 størrelser:
• Det mindste GSI termokrus er på kun 350 ml og rummer derfor en enkelt kop kaffe til eller fra arbejde
• En 0,5 liters termoflaske fra Thermos er oplagt, hvis du skal have varmt vand til flere kopper te eller kakao
• Til vandreture, familie-picnics eller andre heldags aktiviteter eller overnatninger, har du uden tvivl brug for en stor termoflaske eller Thermos termokande på 1 liter

Skal du drikke direkte af den, så er det rart, at den ikke er for stor og tung. En ordentlig tud er også vigtig, så du ikke spilder eller skolder dig. Hvis det er tilfældet skal du have et GSI termokrus, der er let og designet til et liv på farten. Skal kaffen derimod deles med resten af familien og hældes over i kopper, så skal du have dig en rummelig termoflaske fra Thermos. Alle termoflaskerne er i et enkelt design, og kan let smyge sig ned i en rygsæk, uden at hank eller andet kommer i vejen.

 

Sådan vedligeholder du din termoflaske

Det er ikke noget problem at holde dit termokrus rent. Rengøring af fx termokander og termoflasker er nemt pga. de store låg og åbninger. Mange af termoflaskerne har nemlig så store åbninger, at du nemt kan få en opvaskebørste helt ned til bunden af kanden. Da indervæggene primært består af stål, er rengøringen hurtigst overstået.

 1. Skru hele låget af, så du kan komme til.
 2. Vask med varmt vand, opvaskemiddel og opvaskebørste
 3. Hvis det ikke virkede, så hæld kogende vand samt to teskeer bagepulver i, rør rundt og lad det stå i 10 minutter
 4. Tør termoflasken af med et rent viskestykke. Hvis åbningen ikke er dyb nok, så før viskestykket ned i flasken med en grydeske eller lad den lufttørre med åbningen ned af.

 

Køb termokrus og termokop hos Spejder Sport

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller kommer i tvivl om hvilket termokrus eller termoflaske du skal købe. Vi er altid klar til at besvare og rådgive dig, så du kan få størst glæde af dit køb. Hos os får du gratis fragt ved køb over 298,-. Har du valgt en forkert termoflaske eller ønsker du at returnere, har du hele 30 dages retur.

Du er også mere end velkommen ned i vores mange Spejder Sport butikker, hvor vores ansatte med glæde vil hjælpe dig, så du får det rigtige grej med hjem.

Se også vores:

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker