Termokrus og termoflasker

Her finder du termoflasker og termokrus til dine varme og kolde drikke, når du er på vandretur eller på vej til fx arbejde.

14 varer

pr. side
Faldende orden
 1. termoflaske_gsi_microlite_350_flip_black_sort_5099.jpg
  GSI Microlite 350 Flip, termokrus 350 ml
  249,00 DKK
  Indlæser lager...
 2. GSI Microlite 500 Flip termokrus 500 ml-GRÅ
  GSI Microlite 500 Flip termokrus 500 ml-GRÅ
  279,00 DKK
  Indlæser lager...
 3. GSI Microlite 500 Flip termokrus 500 ml-RØD
  GSI Microlite 500 Flip termokrus 500 ml-RØD
  279,00 DKK
  Indlæser lager...
 4. GSI Microlite 500 Flip termokrus 500 ml-BLÅ
  GSI Microlite 500 Flip termokrus 500 ml-BLÅ
  279,00 DKK
  Indlæser lager...
 5. GSI Microlite 500 Flip termokrus 500 ml
  GSI Microlite 500 Flip termokrus 500 ml
  279,00 DKK
  Indlæser lager...
 6. GSI Microlite 1000 Twist, termoflaske-LYS GRØN
  GSI Microlite 1000 Twist, termoflaske-LYS GRØN
  349,00 DKK
  Indlæser lager...
 7. GSI Microlite 1000 Twist, termoflaske-LYS BLÅ
  GSI Microlite 1000 Twist, termoflaske-LYS BLÅ
  349,00 DKK
  Indlæser lager...
 8. GSI Microlite 1000 Twist, termoflaske-OLIVEN
  GSI Microlite 1000 Twist, termoflaske-OLIVEN
  349,00 DKK
  Indlæser lager...
 9. GSI Microlite 1000 Twist, termoflaske-GRÅ
  GSI Microlite 1000 Twist, termoflaske-GRÅ
  349,00 DKK
  Indlæser lager...
 10. GSI Microlite 1000 Twist, thermoflaske -BLÅ
  GSI Microlite 1000 Twist, thermoflaske -BLÅ
  349,00 DKK
  Indlæser lager...
 11. termokande_gsi_microlite_t_ist_hvid_1000_508884.jpg
  GSI Microlite 1000 Twist, termoflaske
  349,00 DKK
  Indlæser lager...
 12. Prop til Thermos L&C
  Prop til Thermos L&C
  99,00 DKK
  Indlæser lager...
 13. Thermos Light & Compact 1L
  Thermos Light & Compact 1L
  329,00 DKK
  Indlæser lager...
 14. Thermos Light & Compact 0,5L termoflaske
  Thermos Light & Compact 0,5L termoflaske
  Special pris 219,00 DKK Før 269,00 DKK
  Indlæser lager...

14 varer

pr. side
Faldende orden

Rengøring af termokande

Det er ikke noget problem at holde dit termokrus rent. Rengøring af fx termokander og termoflasker er nemt pga. de store låg og åbninger. Mange af termoflaskerne har nemlig så store åbninger, at du nemt kan få en opvaskebørste helt ned til bunden af kanden. Da indevæggene primært består af stål, er rengøringen hurtigst overstået. Hvis der er kommet genstridige aflejringer fra fx te, kan du forsøge dig med kogende vand og bagepulver. Vi anbefaler, at du rengøre dine termo-produkter i hånden.

Undgå dryppende termoflasker

Mange af de moderne termoflasker til kaffe, te og fx juicer, har silikonepakninger i låget. Det sikrer at låget slutter helt tæt til termokruset og du undgår dermed, at termoflasken drypper. Microlite 500 modellen fra GSI har låg på, selv om det er åbent. Det begrænser skaderne gevaldigt, hvis toget slinger, flasken vælter eller du spilder ud over dig selv. Termokruset har endda en ekstra lås på låget, så det ikke springer op ved et uheld.

Termokrus to go

Der er sket en stor udvikling i to go krus til din varme kaffe eller te. Fx har GSI en robust termokrus i rustfrit stål. Det er helt tæt, enhåndsbetjent og kan tåle det hårde liv i rygsækken. Kruset er super let og designet til et liv på farten, du kan altså roligt smide det i tasken på vej ud ad døren! Kruset består af 2 mm tynde, meget lette stålvæge (det er tyndere end de fleste plastikdunke), med vacuum i mellem for optimal isolation. De tynde vægge giver kruset et meget slankt og kompakt format. Kruset kan betjenes med en hånd; låget åbnes med et tryk på en knap og flipper så op, så du hurtigt kan få en tår - og her opstår magien: Når du vipper koppen for at drikke, samler væsken sig først i en hulning, inden det lander i din mund og evt. skolder det hele.

Kold eller varm

Termokander, termoflasker og kaffekruset er ikke bare gode til at holde kaffen eller kakaoen varm. De er også gode til at holde vandet, hvidvinen eller juicen kold. Termoflaskerne opnår denne fantastiske isoleringsevne ved at der dannes vakuum mellem de to meget tynde stålbeholdere, som tilsammen udgør termokruset. Det betyder ikke blot, at din termokande bliver meget lettere end de traditionelle termoprodukter, men også at de fylder mindre i rygsækken. Faktisk er væggene fra GSI termoflaskerne lige så tynde eller endda tyndere end en helt almindelig plastikflaske du kender fra fx en sodavandsflaske.

Opbevaring af varme madvarer

Vidste du, at du også kan bruge din termoflaske til opbevaring af madvarer, når du er på tur? Her i vinterkulden kan hjemmelavet suppe eller gullasch være et godt og dejligt alternativ til den frysetørrede mad eller madpakke. Kom den varme suppe i et af vores termokrus eller flasker og nyde den rygende varm til frokost. Mange af termoflaskerne har en stor åbning, så du kan stikke skeen direkte ned i flasken. På den måde behøver du ikke medbringe en tallerken med på tur. For at opnå det bedste resultat kan du varme termoflasken til mad op med kogende vand et par minutter, før du hælder maden i.

Test af termokrus og termoflasker

Der er lavet mange forskellige videnskabelige og uvidenskabelige test af kaffekrus, termoflasker og termokrus . Bl.a. har Thermos ståltermokander vundet Bedst i Test mange gange. Uanset om du køber klassikeren fra Thermos eller fx et stylet termokrus i farver, får du en af de bedste produkter på markedet. Fx skilter GSi med, at deres modeller kan holde drikkevarerne kolde i 32 timer og varme i 18 timer.

Det bedste termokrus

Det bedste termokrus eller termoflaske afhænger selvfølgelig af hvad du skal bruge det til. Vi har dog valgt at koncentrere os om tre af de bedste leverandører på markedet i forhold til at holde kaffen varm og juicen kold. Uanset hvilken en af de store eller små thermokander og thermokrus du vælger, vil du få et termokrus der ikke afgiver smag til indholdet, passer til langt de fleste kopholdere, har robust konstruktion med dobbeltvægge og kan holde væsken kold eller varm i meget lang tid. Da indermaterialet oftest er af stål, er termoflaskerne naturligvis BPA frie - så undgår du kemikalier i din kaffe.

Låget på termoflasken

Når du er på farten, er det ikke helt uvæsentligt om låget sidder fast på termoflasken med en strop eller kan tages af. ½ liters modellen fra GSI har et låg, der med tommelfingeren kan vippes op, så du nemt og hurtigt kan drikke fra termoflasken. Når du er færdig, kan låget ligeledes sættes på plads igen med een hånd. De store ½ liters flasker kræver 2 hænder for at åbne. Det smarte ved den store GSI flaske er, at låget sidder fast til selve flasken. På den måde skal du ikke bekymre dig om at miste låget, når du er på tur.

Kapacitet

Kapaciteten af termoflasken dikterer naturligvis, hvor mange mennesker der kan få glæde af det varme vand. Termoflaskerne kommer i 4 størrelser. Den mindste termoflaske er på kun 355 ml og rummer derfor en enkelt kop kaffe fx til turen til arbejde. Skal du fx have varmt vand til flere kopper te, er en 0,5 liters termoflaske oplagt. Hvis du for eksempel skal på vandreture, familie-picnics eller andre aktiviteter hele dagen eller med overnatning, har du uden tvivl brug for en termoflaske med en vis kapacitet. Hvis du vælger de store termoflasker på 0,75 liter eller 1 liter har du varmt vand til hele dagen.