Kompas

Gør det gode kompas køb fra start. Her finder du både spejlkompas, kompas ure og spejder kompas fra Suunto. Et af verdens førende brands, når det kommer til navigation og sportsudstyr.

Bliv klogere på brug af kompas, og hvilket kompas du skal købe længere nede

12 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Suunto A-10 kompas
  Suunto A-10 kompas
  129,00 kr
 2. Suunto A-30/L kompas
  Suunto A-30/L kompas
  159,00 kr
 3. Suunto MC-2 D/L Spejlkompas
  Suunto MC-2 D/L Spejlkompas
  399,00 kr
 4. Suunto MCB Spejlkompas
  Suunto MCB Spejlkompas
  199,00 kr
 5. Suunto Clipper Urkompas
  Suunto Clipper Urkompas
  139,00 kr
 6. Suunto Instruktionskompas
  Suunto Instruktionskompas
  219,00 kr
 7. Kompasetui i kernelæder
  Kompasetui i kernelæder
  119,00 kr
 8. Suunto MC-2 Global
  Suunto MC-2 Global
  699,00 kr
 9. Kompasetui til Spejlkompasser
  Kompasetui til Spejlkompasser
  119,00 kr
 10. Suunto M-3 kompas
  Suunto M-3 kompas
  349,00 kr
 11. Kompasetui - langt
  Kompasetui - langt
  119,00 kr
 12. Suunto opbevaringskuffert
  Suunto opbevaringskuffert
  429,00 kr

12 varer

pr. side
Stigende orden

Køb det klassiske kompas til vandreture og spejder

Til spejderbrug og kortere vandreture, er et godt allround kompas godt at have liggende i lommen. Så snart dit kompas skal bruges til at arbejde med et kort, er længden ikke uvæsentlig. Det er også smart, at dit kompas er gennemsigtigt, har loop og eventuelt små gummidupper, så dit kompas ikke skrider, når det ligger ovenpå kortet.

Er du nybegynder med et kompas? Så er et kompas som Suunto A-30/L et godt køb.

 

Brug et spejlkompas til krydspejlinger

Et kompas med spejl gør, at du kan se kompashuset, når du sigter, hvilket gør det nemmere at pejle præcist. Det kan især være en fordel, når du er på tur i fjeldet, i ødemarken, på alpine eventyr eller ude på åbent hav. Så kan du nemlig lave krydspejlinger, hvor du finder din position ved at identificere forskellige synlige punkter i landskabet, som du herefter markerer på kortet.

I Spejder Sport har vi både spejlkompas, hvor nålen er gyroophængt og kan bruges i alle dele af verden som Suunto MC-2 Global, samt et mindre spejlkompas, Suunto MCB Spejlkompas, der ikke er gennemsigtigt, men hurtigt hjælper dig med orienteringen, når det skal gå stærkt til O-løbet, eller du skal pejle dig tværs igennem skoven.

 

Ur med kompas - Navigation på farten

Har du brug for hurtig navigation, mens du er på farten? Så skal du se efter de små kompas ure. Det lille Suunto Clipper Ur med kompas sagtens være det rigtige for dig. Det lille kompas urkan klipses fast både på din urrem eller på siden af dit kort, og dermed får du hurtigt et overblik over din position og retning.

 

Brug af kompas?

Hvis du er fuldstændig nybegynder, når det gælder brug af kompas, kan du få en god introduktion i hæftet til Orienteringsløb. De går nem introduktion til, hvordan et kompas virker, og hvad du til skal vide, når du skal gøre brug af dit kompas.

Skal du undervise andre i brugen af kompas, kan introduktionsbogen fint kombineres med Suuntos store instruktionskompas. Den store størrelse på dette kompas, gør det lettere at lære og aflæse.

 

Pas godt på dit kompas

Du kan have glæde af dit Suunto kompas i rigtig mange år, hvis du bare passer godt på det. Her anbefaler vi, at du køber et beskyttende etui i kernelæder, som du opbevarer kompasset i. Det smarte er, at du kan sætte etuiet fast i dit bælte og dermed hele tiden have dit kompas indenfor rækkevidde.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker