Victorinox Waiter foldekniv
FIND I BUTIK
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
- {{ weekDay.translated.name }}:
- {{ formatTime(businessHour.businessHour.start) }} - {{ formatTime(businessHour.businessHour.end) }}
Beskrivelse
Beskrivelse
Alt i én til tjeneren eller køkkenskuffen
Victorinox er den ægte schweizerkniv, og virksomheden har siden 1891 været leverandør til den schweiziske hær.
Waiter har 9 af de mest brugte funktioner og er stadig en handy lommekniv:
- Knivblad 65 mm
- Kapselåbner med dåseåbner og skruetrækker
- Af-isolerer til ledninger
- Proptrækker
- Nøglering
- Tandstikker
- Pincet
Længde: 8,4 cm
Slibning af lommekniv
Det er meget forskelligt hvor hurtigt bladene mister deres skarphed. Det afhænger meget af hvad kniven bruges til.
Ofte er det dog kun æggen, der har lagt sig, og i stedet for at slibe bladet, kan en tur med et almindeligt strygestål i mange tilfælde hjælpe.
Det har den fordel at der ikke slibes noget af stålet og æggen bibeholder sin oprindelige vinkel. En slibesten eller diamantslibestål vil altid slibe en smule af stålet, og overdreven slibning vil uungåeligt medføre mindre og mindre knivblad.
Hvis bladet hurtigt føles sløvt, kan man forsøge at lave en mere stump vinkel, som også er mere robust. Jo mere spids vinkel på skæret, jo lettere lægger æggen sig ved brug.
Rengøring af lommekniv
Skidt samles let imellem værktøjerne og mellemlæggene, hvor det så hindrer, at værktøjerne kan foldes uhindret op og i. Når kniven skal renses, kan den vaskes i lunkent vand med lidt opvaskemiddel tilsat.
Alle værktøjerne åbnes og lukkes mens evt snavs børstes ud. Kniven tørres med alle dele foldet ud. Når den er helt tør olieres de bevægelige dele i samlingerne med lidt syrefri olie.
Især frugtsaft kan, når det tørrer op, klistre en kniv så meget sammen, at bladene bliver næsten umulige at folde ud. Dette kan forhindres ved at tørre knivbladet af straks efter brug.
Specifikationer
Specifikationer
Mærke | VICTORINOX |
---|---|
Varenummer | 424499 |