Børnerygsække

Find de bedste børnerygsække på markedet. Gør dit barn klar til skovbørnehave, skolestart, spejder eller vandreferie med en god rygsæk til børn. Få høj bærekomfort til de små poder. Det er hammer vigtigt - også selvom de er unge og ikke bærer på alt for mange kilo.

11 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Bergans Lilletind 18 ltr. rygsæk, børn
  Bergans Lilletind 18 ltr. rygsæk, børn
  399,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Bergans Aksla 30 ltr. skoletaske / rygsæk
  Bergans Aksla 30 ltr. skoletaske / rygsæk
  599,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Osprey Ace 50 børne- / juniorrygsæk
  Osprey Ace 50 børne- / juniorrygsæk
  1.099,00 kr
  Indlæser lager...
 4. 507705.jpg
  Asivik Hiker rygsæk 50 ltr., junior
  699,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Mammut First Trion 18 ltr rygsæk, børn
  Mammut First Trion 18 ltr rygsæk, børn
  499,00 kr
  Indlæser lager...
 6. 510631_Bergans-Lilletind-12.jpg
  Bergans Lilletind 12 ltr. rygsæk, børn
  349,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Asivik Hiker rygsæk 40 ltr., barn
  Asivik Hiker rygsæk 40 ltr., barn
  649,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Bergans Birkebeiner 40 ltr, juniorrygsæk
  Bergans Birkebeiner 40 ltr, juniorrygsæk
  1.049,00 kr
  Indlæser lager...
 9. Fjällräven Vardag Mini rygsæk, 6,5 ltr.
  Fjällräven Vardag Mini rygsæk, 6,5 ltr.
  499,00 kr
  Indlæser lager...
 10. Mammut First Zip 16 ltr.
  Mammut First Zip 16 ltr.
  299,00 kr
  Indlæser lager...

11 varer

pr. side
Stigende orden

Find en god rygsæk til børn i alle aldre

Skal dit barn begynde i skovbørnehave eller skole? Så har vi fine børnerygsække til netop det. Klassisk design med plads til det mest nødvendige. Begynder de små poder til spejder, så finder du også snildt den perfekte spejder rygsæk til børn, der nok skal få dem igennem deres første rigtige vandreture og natløb. Find en rygsæk, der passer til dit barns behov – uanset alderstrin.

 • Lille rygsæk til børn – perfekt til legeaftaler
 • Børnerygsæk til skovbørnehave
 • Børne rygsæk til skolestart
 • Spejder rygsæk til børn og unge
 • Vandrerygsæk til børn og unge

Fjällräven laver nogle fantastiske rygsække til børn, der både fungerer til hverdag, skole og outdoor. Snup en Fjällraven mini värdag til de yngste, så de også kan være med til at bære legesager eller madpakke. Når du skal vælge dit barns første skolerygsæk, kan i overveje den klassiske Fjällräven Kånken. Når du køber en Fjällräven rygsæk til børn kan du regne med, at de holder godt. Deres G-1000 stof er slidstærkt som bare pokker og kan vokses, så de også er vandafvisende.

Vil dit barn selv bestemme og have flere farver, så kan I overveje en Bergans rygsæk til børn. De laver både suveræne vandrerygsække og skoletasker til børn. Se alle vores skoletasker her. Er dit barn en stor teenager, så kan I også se efter en god hverdagsrygsæk eller backpack i vores sortiment til voksne.


Børnerygsæk i høj kvalitet

Dit barns første rygsæk er en god mulighed for en lektion i bæredygtighed. Find en rygsæk til børn, der kan stå distancen, som ikke skal skiftes ud med det samme. Vi udvælger altid rygsække til børn i gode holdbare materialer. En god rygsæk til børn skal kunne tåle lidt strabadser, og det gør ikke noget, hvis den holder så længe, så nummer 2 også kan få glæde af den.

Du kan også roligt regne med, at bærekomforten er i top. Der er ingen grund til at slide på de små kroppe, hvis man kan undgå det. Polstrede skulderstropper garanterer, at de ikke gnaver ind i skuldre og armhuler. Hoftebæltet hjælper med at stabilisere vægten og lette byrden. Og det giver bare gladere friluftsrollinger – og så har du gjort dit for, at de ikke bliver skræmt væk af alt, der hedder friluftsliv og vandring.

 • Solide og slidstærke materialer
 • Polstrerede skulderstropper
 • Bæresystemer tilpasset børn og unge
 • Forskellige størrelser til aldersniveau og formål
 • Ekstra lommer til drikkedunk


Vælg den bedste spejder rygsæk til børn

Er dit barn startet til spejder, eller er I glade for friluftsliv, er en vandrerygsæk til børn den oplagte fødselsdagsgave. Ligesom med vandrerygsække til voksne, er det vigtigt, at den sidder godt på barnets ryg. Flere rygsække kommer i forskellige størrelser og med et utal af indstillingsmuligheder. Det kan være svært at overskue – så her får du vores bedste råd til at vælge den rigtige spejder rygsæk til børn.

 1. Pak inden køb for at få en idé om størrelse
 2. Pak hellere for let end for tungt – så får I en bedre tur
 3. Hav barnets alder og fysik in mente, når I skal vælge størrelse
 4. Vælg en rigtig vandrerygsæk til børn (med godt bæresystem og hoftebælte)
 5. Prøv rygsække til børn i butikken
 6. Husk at indstille den korrekt

Hvilken størrelse rygsæk til børn?

En god start er at gøre op med jer selv, hvor meget barnet kan og skal bære på turen. Det afhænger selvfølgelig af barnets alder og fysik, men også hvor langt I skal gå, hvor meget grej I har brug for – og hvor meget du kan bære for barnet. Forsøg så vidt muligt at holde vægten til et minimum, så får I alle en bedre tur. Pak eventuelt inden, I skal købe rygsæk, så I får en bedre cirka fornemmelse. Herunder giver vi vores besyv med, hvad du cirka kan regne med at stoppe i deres rygsæk. Alder og fysik varierer jo som bare pokker – husk derfor at tage følgende med en gran salt.

Små børn og vandring: Lad dit barn bære sin egen lille drikkedunk og snacks i en lille rygsæk til børn Skal I gå lang, kan I vælge en lille model med hoftebælte på under 15 liter. Tilføj madpakke, en ekstra trøje og andre lette ting, hvis de kan klare det. Pak hellere for let end for tungt, så det ikke bliver en dårlig første oplevelse.

Større børn og vandring: Lad dem selv bære deres tøj og personlige sager. Tilføj liggeunderlag, sovepose og vand, hvis de har alderen og fysikken til at klare det. Vælg en rigtig vandrerygsæk til børn med et godt bæresystem og hoftebælte, så de får den nødvendige støtte. Det løfter byrden og sparer dem en hel del energi.


Prøv en vandrerygsæk til børn på

Er du usikker på, hvilken rygsæk passer til dit barns behov? Flere rygsække kommer i forskellige størrelser og med et utal af tilpasninger og indstillingsmuligheder. Det kan være svært at få et overblik. Så kom forbi en af vores butikker. Der kan I prøve den på, få den indstillet og få et par ekstra øjne fra en person, der ved, hvordan den skal sidde.

Vil I teste den derhjemme, så husk endelig at prøve jeres børnerygsæk med vægt i. Du får ikke nogen idé om, hvordan den vil sidde på turen, hvis den er tom eller fyldt med avispapir. Jo nærmere virkeligheden, jo bedre. Husk også at bruge de tilpasningsmuligheder, som vores rygsække til børn tilbyder. Hvis du vil vide mere om, hvordan du indstiller din rygsæk korrekt, kan du læse vores guide til indstilling af rygsæk eller se vores video her:

 


Pak let og få en god tur

Skal I afsted på en længere vandretur eller vandreferie, kan det være en god idé at holde en lille generalprøve, hvor I går med en rygsæk til børn - uanset om de er 7 år eller 14 år. Med den mindste får du en fornemmelse af, hvor hårdt vandring generelt er for barnet, og hvor meget de kan tåle at have på ryggen. Skal du have din teenager med på vandreferie, så kan en generalprøve motivere dem til skære alt det unødvendige fra.

Skal du sende dit barn alene afsted på spejderlejr, er det en god idé, at I pakker jeres spejder rygsæk til børn sammen, så det ikke kun er dig, der ved, hvor de rene underbukser og pandelampen ligger – Det gør livet nemmere for dit barn og spejderlederne.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker