Tilbehør til rygsække

Find tilbehør til din rygsæk her. Brug webbing remme til at spænde dit liggeunderlag fast til din taske. Beskyt din taske med en cargo bag – så den når frem i et stykke. Og glem ikke det lille flag til din rygsæk, når du skal på jordomrejse. 


11 varer

pr. side
Stigende orden
 1. Asivik Straps 100cm 2stk
  Asivik Straps 100cm 2stk
  50,00 kr
  Indlæser lager...
 2. Asivik Hiker sidelommer til rygsæk
  Asivik Hiker sidelommer til rygsæk
  99,00 kr
  Indlæser lager...
 3. Flag til rygsæk
  Flag til rygsæk
  19,00 kr
  Indlæser lager...
 4. Asivik Cargobag
  Asivik Cargobag
  169,00 kr
  Indlæser lager...
 5. Fjällräven Luggage Tag, navneskilt
  Fjällräven Luggage Tag, navneskilt
  Special pris 159,50 kr Før 319,00 kr
  Indlæser lager...
 6. Thule Pack'n Pedal single styrbeslag
  Thule Pack'n Pedal single styrbeslag
  Special pris 29,00 kr Før 169,00 kr
  Indlæser lager...
 7. Fjällräven Kånken brystrem
  Fjällräven Kånken brystrem
  99,00 kr
  Indlæser lager...
 8. Asivik Straps 50cm 2stk
  Asivik Straps 50cm 2stk
  40,00 kr
  Indlæser lager...
 9. Asivik Straps 75cm 2stk
  Asivik Straps 75cm 2stk
  45,00 kr
  Indlæser lager...
 10. Asivik Straps 150cm 2stk
  Asivik Straps 150cm 2stk
  55,00 kr
  Indlæser lager...
 11. Fjällräven Kånken brystrem
  Fjällräven Kånken brystrem
  99,00 kr
  Indlæser lager...

11 varer

pr. side
Stigende orden

Webbing remme til din rygsæk

Her finder du remme til tasker og rygsække – uanset om du har en lille vandrerygsæk eller en stor backpacker rygsæk. Find smalle og brede webbing remme i forskellige længder. Vælg selv om du skal bruge to på 50 cm, 75 cm, 100 cm eller 150 cm. Skal du rejse med campervan? Tag dine remme med på og brug dem til at surre kasser, tasker eller surfboards fast til taget.

I lufthavnen kan et par ekstra remme sikre, at alt det, som du spænder fast udenpå rygsækken, også er der, når du når frem. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvornår et par ekstra webbing remme kan redde dagen. Måske mister du posen til dit liggeunderlag, mens du er afsted – det kan et par remme snildt klare. Og når du skal hjem, så kan de store souvenirs spændes fast til rygsækken.

Vil du afsted på letvægts vandring – så kan et par remme sørge for at dit liggeunderlag sidder godt fast på din lille vandrerygsæk. Hos Spejder Sport finde du de bedste lette vandrerygsække, så du ikke har unødige kilo på ryggen. Se alle vores rygsække her og find din nye hverdagsrygsæk, backpack eller rejsetaske.

 

Køb en beskyttende cargobag til rygsæk

Flytransport kan være hårdt for din backpacker rygsæk. Den kan hurtigt blive offer for et bagagebånd eller hårdhændet lufthavnspersonale. Der er ikke noget værre end at have et stort hul eller en ødelagt skulderrem, når man er så langt væk hjemmefra og fra en Spejder Sport butik. Heldigvis kan en god cargo bag redde din taske eller rygsæk fra de værste tæsk. Den omslutter og beskytter hele tasken. Med en cargobag er du også sikker på, at taskens remme ikke dingler med risiko for at sidde fast.

Med en Asivik Cargobag får du kvalitet til en fair pris. Den rummer op til 140 liter og passer til de fleste rygsække. Du ruller blot dens åbning ned til den passer til din. Den kan med garanti komme til god gavn - uanset om du flyver fra Danmark eller kaster din rygsæk op på taget af en bus i Cambodia. I lande med tvivlsom hygiejne eller risiko for lange fingre kan din cargobag også hjælpe dig. Rulleåbningen kan låses fast med en lille hængelås.

Skal du afsted i regntiden, så husk også et regnslag til din rygsæk!

 

Alt tilbehør til din rygsæk

Der er mange måder du kan forberede din taske på den lange rejse - udover en beskyttende asivik cargo bag. Husk det obligatoriske danske flag til rygsæk, så alle kan se, hvor du kommer fra. Et bagagemærke, så den altid kan finde hjem igen, uanset hvor den ender. En brystrem, hvis du vil have bedre bærekomfort og balance, når du har den på ryggen.

Opgrader din taske med tilbehør som:

 • Det danske flag til din rygsæk
 • Cargobag til rygsæk
 • Bagagemærke
 • Remme til tasker
 • Ekstra lommer til din rygsæk
 • Ekstra brystrem

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål til vores tilbehør til rygsække. Kundeservice sidder klar til at svare på dine spørgsmål alle hverdage mellem 10-15. Smut forbi en af vores butikker nær dig, hvor vores erfarne butikspersonale med glæde vil hjælpe dig med alt outdoor grej, du skal bruge til din næste tur.

Viser butikker tættest på
Dette produkt er ikke på lager i nogen butikker